help ! tuse si raceala :(

•  
    • 4 mesaje
    17 Feb 2012, 12:07
    0 0
    Buna tuturor,
    De cand cu "minunata" vreme de afara si cu zapada asta care nu se mai topeste...n-am mai putut sa-mi misc masina de parcare...asa ca am mers cu metroul saptamanile-astea...
    Si, bineinteles ca m-am ales cu o raceala si-o tuse pe care nu le mai suport :((
    Din pacate, programul de la birou coincide prea bine cu programul medicului meu...asa ca am reusit sa-mi fac o programare abia saptamana viitoare la el...
    Dar, pana ajung la medic, n-as vrea sa-mi molipsesc si fetita de doar 4 anisori...pentru ca la ea ar fi si mai grav probabil...
    Aveti idee ce-as putea lua ca si remediu? Ceva rapid si eficient?
  •  
    • 270 mesaje
    17 Feb 2012, 16:18
    0 1
    andutza_37 said:Buna tuturor,
    De cand cu "minunata" vreme de afara si cu zapada asta care nu se mai topeste...n-am mai putut sa-mi misc masina de parcare...asa ca am mers cu metroul saptamanile-astea...
    Si, bineinteles ca m-am ales cu o raceala si-o tuse pe care nu le mai suport
    Din pacate, programul de la birou coincide prea bine cu programul medicului meu...asa ca am reusit sa-mi fac o programare abia saptamana viitoare la el...
    Dar, pana ajung la medic, n-as vrea sa-mi molipsesc si fetita de doar 4 anisori...pentru ca la ea ar fi si mai grav probabil...
    Aveti idee ce-as putea lua ca si remediu? Ceva rapid si eficient?

tu nu gandesti deloc!

pai mai fata tu stai cu aia mica langa tine si tu buhai ca trompeta!

trateaza-te!

du-te la farmacie intereseaza-te ca stiu si dansele ce sa-ti dea in caz de raceala!

inconstiente mai sunteti!

•  
    • 270 mesaje
    17 Feb 2012, 17:13
    0 0
    ...

Acest mesaj a fost editat de către ultima_mohicanca: 17 Feb 2012, 17:14
  •  
    • 153 mesaje
    18 Feb 2012, 13:33
    0 0
    e groaznic...
    eu numai ce am iesit din medical... 
  •  
    • 4 mesaje
    22 Feb 2012, 12:18
    0 0
    Revin cu vesti bune!
    Am reusit sa ajung la medic si, din fericire, se pare ca nu era asa grav - o raceala relativ normala pentru care mi-a recomandat ceaiuri din plante, multe fructe cu vitamina C (pentru mine si cea mica), iar pentru tuse - Fluimucil 600, minim 5 zile...in functie de cum ma simt, 1 pastila pe zi.
    Dupa 3 zile de tratament sunt mult mai ok..dar il urmez in continuare pana cand trece cu totul.
    Sanatate tuturor!