Buna
-
15 Feb 2012, 18:580 1Buna, Ma numesc madalina am 19 ani, aseara am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu am facuto protejat cu prezervativ, dupa un timp el sa terminat apoi si-a dat jos prezervativul. Ne-am intins in pat, dar la scurt timp 2, 3 minute m-am urcat peste el si am inceput sa o facem din nou dar fara prezervativ. Vreau sa stiu va rog dak exista posibilitatea sa fii ramas insarcinata, se poate sa fii ramas pe penisu lui cate ceva din prezervativ si sa fi introdus in mine???...va rog ajutatima. va multumesc
-
15 Feb 2012, 22:24salut
daca prietenul tau nu s-a spalat da,exista riscul de a ramane gravida -
15 Feb 2012, 23:28
Madalina2103 said:Buna, Ma numesc madalina am 19 ani, aseara am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu am facuto protejat cu prezervativ, dupa un timp el sa terminat apoi si-a dat jos prezervativul. Ne-am intins in pat, dar la scurt timp 2, 3 minute m-am urcat peste el si am inceput sa o facem din nou dar fara prezervativ. Vreau sa stiu va rog dak exista posibilitatea sa fii ramas insarcinata, se poate sa fii ramas pe penisu lui cate ceva din prezervativ si sa fi introdus in mine???...va rog ajutatima. va multumesc
-
15 Feb 2012, 23:48
Buna Madalina,sigur ca da,poti ramane insarcinata daca el a ejaculat inainte si nu s a spalat,este ca si cum nu ai fi facut-o cu prezervativ!Daca ai noroc sa fi insarcinata,pe viitor fi mai atenta,foloseste anticonceptionale si asa nu ai nici o pb,eu am folosit 4 ani si nu am ramas niciodata!Ai grija...e pacat sa traiesti experienta unui chiuretaj de la aceasa varsta(in cazul in care nu esti pregatita sa devii mama) mult noroc pupici
-
16 Feb 2012, 19:58va multumesc mult pt raspunsuri..
maine o sa fac un test de sarcina sa vad rezultatul, pt k din kate am inteles probabilitatea e de 99% la un test de sarcina....