ma omoara raceala!
-
14 Feb 2012, 22:510 0Nu mai pot, sunt racita bocna de cateva zile,nici nu stiu cum de-am racit asa de rau eu racesc extrem de rar dar acum m-a luat rau de tot boala.
De 3 zile ma indop cu Panadol,Algocalmin,ceaiuri si supe fierbinti,Strepsils si Propolis C-ma doare gatul ingrozitor.
Tot fac astia reclama la teveu la Modafen,Fervex,Nurofen s.a.m.d ce-mi recomandati sa fie eficient si sa scap cat mai repede de viroza asta ''minunata''? -
15 Feb 2012, 17:46Draga mea, si eu am fost mai rau, ma dureau muschii si oasele. Si o farmacista mi-a recomanta kitul Upsarin raceala si gripa, costa cam 50 lei, sunt trei pastile pe zi de luat, cam 4 zile cred. Din pctul meu de vedere, a fost cel mai bun tratament . Am incercat fervex, aspirina, paracetamol, tot ce se putea. Uite caupsarinul asta a facut minuni in cazul meu
-
2 Mar 2012, 13:31
Ellektra said:Nu mai pot, sunt racita bocna de cateva zile,nici nu stiu cum de-am racit asa de rau eu racesc extrem de rar dar acum m-a luat rau de tot boala.
De 3 zile ma indop cu Panadol,Algocalmin,ceaiuri si supe fierbinti,Strepsils si Propolis C-ma doare gatul ingrozitor.
Tot fac astia reclama la teveu la Modafen,Fervex,Nurofen s.a.m.d ce-mi recomandati sa fie eficient si sa scap cat mai repede de viroza asta ''minunata''?
Ellektra, poti incerca cu parasinus pentru raceala, de 3 ori pe zi...4-5 zile (ar trebui sa-ti faca bine), iar pentru tuse, daca ai productiva (cum mi se intampla mie mereu cand racesc...), incearca Fluimucil 600 - cate-o pastila diluata in putina apa (are gust bun chiar) o data pe zi. Medicii recomanda tratamentul intre 5-10 zile...deci vezi cum te simti dupa 5 zile, daca e nevoie sa mai continui.
La mine aceasta combinatie de pastile functioneaza de fiecare data la raceala...iar parasinusul e bun si pt dureri de cap (in cazul meu...raceala vine si cu din astea).
Sanatate multa!