euciprin si sarcina
-
8 Mar 2005, 19:580 0ce efect au antibioticele,in special Euciprinul, in timpul sarcinii. (la inceputul sarcinii)?
-
9 Mar 2005, 12:19Draga renate si io sunt insarcinata, iar medicu' ginecolog mi-a zis care sunt antibioticele permise in timpul sarcinii fara a avea efecte asupra fatului: ampicilina, cefalexin si penicilina. De Euciprin, sincera sa fiu, nu am auzit
nu stiu nimic...sorry. Oricum, antibioticele se iau numa' in caz de urgenta (daca fructele, ceaiurile nu dau rezultate in cazul racelii)si numa' la indicatia medicului. Sanatate maxima si un bebe frumos si sanatos
-
9 Mar 2005, 12:28Revin...am dat o cautare pe google si am gasit urmatoarea pagina: http://www.egirl.ro/medicamente/display/2144/EUCIPRIN_capsule.html
Din cate am citit io e bine sa se evite acest medicament pe perioada sarcinii. Mergi la medic sa te asiguri ca totul e in regula. Toate cele bune! -
10 Mar 2005, 23:46Buna dragele mele
Medicamentul este interzis gravidelor, cel mai bine este, la fel cum a spus o eva, sa mergi la medicul ginecolog si la cel de familie.Eu cel putin in timpul sarcini nu am luat nici macar un algocalmin, chiar daca aveam durri ingrozitoare de dinti. in schimb am mancat cateva creioane si vreo 2 prosoape, in loc de medicamente.
Sa va dea Dumnezeu la toate copiii frumosi si cuminti ca fetita mea , care are 1anisor. va pup