Stari depresive, neliniste
-
8 Mar 2005, 15:100 0Problema mea:
- Fizic: dureri encefalice, senzatii de apasare continue, gastrita, ameteli, stari de anemie;
- Psihic: instabilitate, neliniste, nemultumire, stari depresive, neincredere – am senzatia ca totul se misca in jur fara ca eu sa fiu prezent, de multe ori sunt prezent numai fizic. -
8 Mar 2005, 18:10Salut!Mai stiu pe cineva care a patit asta......eu.Toata ziua stateam in fata calculatorului , dormeam prea mult , mancam numai prostii si iesiam rar afara sa iau aer.Am inceput sa mananc la ore fixe de 2 ori pe zi , pt ca dimineata nu pot manca, ma trezesc devreme indiferent cat mi-e de lene.Oricum semestrul asta am ore dimineata si nu mai pot lenevi.Poate ai o lipsa de vitamine.Mananca mai multe legume , fructe..si asa vine primavara si toti avem nevoie sa facem asta.Daca tu deja te simti rau ce o sa te faci cu astenia de primavara daca nu iei masuri?Cand se mai incalzeste poti sa te apuci sa alergi pe afara.Deocamdata e frig , dar nu renunta la plimbat, face bine.Mi se pare normal ca atunci cand organismul tau e slabit sa inceapa sa te doara capul si sa nu te mai poti concentra.
Cred ca ai prins ideea ....oricum daca nu da rezultate "tratamentul" ar fi bine sa iti faci analize poate trebuie sa iti faci niste vitamine sau poate e altceva cauza.Oricum sper ca nu e cazul.