Riduri

•  
    • 23 mesaje
    5 Feb 2012, 02:47
    0 0
    Voi cum ati reusit sa estompati efectul ridurilor? Eu am descoperit de curand gama Kianty Botox de la Bruno Vassari si chiar se vede diferenta!
  •  
    • 5609 mesaje
    5 Feb 2012, 10:05
    1 1
    Eu nu folosesc nici o crema antirid de marca,  am 45 de ani si folosesc  doar o simpla crema cu vitamina A si E de la farmacie, de altfel este singura crema recunoscuta care repara si regenereaza pielea.
    Te asigur ca am fata fara nici un rid si este la fel de frumoasa si elastica ca la 30 de ani. as dorii sa mai mentionez ca nu am folosit absolut nici un fel de crema pana la 40 de ani...si nici nu ma tenteaza, cunosc adevarul si ma folosesc de el, prefer produsele naturiste impotriva chimicalelor si a nanoparticulelor.

Celelalte creme sunt de fapt mici broderii pe baza acestei simple tarancute "crema cu vitamina A&E*, unde se investesc mii  ca sa se castige miliarde.

Normal ca industria costmetica nu o sa dezvaluie niciodata adevarul care sta la indemna oricarei femei si care este atat de ieftin, ca ar da faliment, nu?

Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 5 Feb 2012, 10:09
  •  
    • 7967 mesaje
    6 Feb 2012, 06:37
    0 0
    Maricon said:Eu nu folosesc nici o crema antirid de marca,  am 45 de ani si folosesc  doar o simpla crema cu vitamina A si E de la farmacie, de altfel este singura crema recunoscuta care repara si regenereaza pielea.
    Te asigur ca am fata fara nici un rid si este la fel de frumoasa si elastica ca la 30 de ani. as dorii sa mai mentionez ca nu am folosit absolut nici un fel de crema pana la 40 de ani...si nici nu ma tenteaza, cunosc adevarul si ma folosesc de el, prefer produsele naturiste impotriva chimicalelor si a nanoparticulelor.

Celelalte creme sunt de fapt mici broderii pe baza acestei simple tarancute "crema cu vitamina A&E*, unde se investesc mii  ca sa se castige miliarde.

Normal ca industria costmetica nu o sa dezvaluie niciodata adevarul care sta la indemna oricarei femei si care este atat de ieftin, ca ar da faliment, nu?

Si eu folosesc produse naturiste (banana, rosii, castraveti, ulei de masline, miere, ou) pt ten si pt par. Mi se par de 1000 de ori mai bune si mai eficiente decat orice creme de sute de euro. In plus, cremele nu actioneaza in profunzime, doar "umfla" putin pielea si asa nu se mai vad risurile. Efectul dureaza atat timp cat folosesti crema respectiva.

•  
    • 24 mesaje
    6 Feb 2012, 09:38
    0 0
    Cata dreptate ai Maricon...Am si eu o varsta de care sunt mandra(40 ani)si la fel ca si tine,nu am nici un rid.Folosesc ulei de argan care este foarte bogat in vitamina E.Il exploatez la maxim ca si demachiant,in loc de creme pentru:fata,maini,corp,tratament pentru maini si unghii,dupa epilare...iar in medicina traditionala pentru:eritem,iritatii de la absorbant,acnee(fiica mea) arsuri/taieturi accidentale  si muuulte altele.