Dermatita

•  
    • 29 mesaje
    2 Feb 2012, 20:58
    0 0
    Buna, cineva care este in masura sa-mi raspunda in conditiile in care fara tratament cu corticosteroizi cum pot tine in frau o dermatita atopica de contact  pe care o am pe maini si de care nu scap? am mainile rosii de iritatii si nu pot sa muncesc cu ele in aceste conditii, mi-e teama sa nu ma infectez, am si plurit de cele mai multe ori. va rog ajutati-ma. Momentan ma dau cu unt de shea care imi calmeaza uneori mancarimile si mai imi trece uscaciunea de piele pe care o am. Multumesc! Astept sfatul dvs.
  •  
    • 738 mesaje
    2 Feb 2012, 21:03
    0 0
     s-au inventat manusile medicinale
    de ce nu le porti?
  •  
    • 12 mesaje
    2 Feb 2012, 22:03
    0 0
    Poti incerca sa iei din farmacii un produs facut chiar de ei..este o lotiune cu mentol cu care se trateaza si astfel de dermatite dar mai superficiale banuiesc.Cred ca cel mai bine ar fi sa faci un control medical pt un diagnostic precis.Risti ca dermatita sa se raspandeasca daca nu o tratezi.Sanatate!
  •  
    • 761 mesaje
    3 Feb 2012, 10:23
    0 0
    Mie mi-a recomandat un dermatolog A-Derma Exomega,este o crema pentru piele atopica.Eu am pielea sensibila si cateodata am probleme cu iritatiile si cu pete uscate.Am mai observat ca si uleiul de migdale aplicat pe zonele rosii diminueaza mult iritatia si intr-un timp chiar scurt(o zi,doua),dar lasa pielea un pic cojita,deci trebuie si o crema emolienta neaparat.Cea de sus e foarte buna,foarte emolienta.
    O matusa de-a mea a avut o astfel de problema,avea mainile uscate,crapate si cu foarte multe rani.Imi amintesc ca purta manusi medicinale si se ungea mereau cu o crema dintr-un tub  mare,presupun ca era o crema emolienta,nu era crema speciala cu cortizoni sau ceva medicinal.
  •  
    • 24 mesaje
    6 Feb 2012, 09:56
    1 0
    Incearca ulei de argan.Opreste mancarimile chiar de la aplicare si vindeca iritatiile.Este bogat in vitamina E si Omega 9 si Omega 6. Renunta la detergentii conventionali-pentru vase si rufe-opteaza pentru ceva natural,bio.De obicei dermatitele de contact se fac de la asa ceva.
  •  
    • 1 mesaje
    20 Feb 2012, 12:32
    0 0
    Iti recomand cu toata increderea unguentul biotitus derma, eu l-am folosit pentru aceeasi problema si sunt foarte multumita