tratament cu carbamazepin
-
8 Mar 2005, 10:150 0dragelor, spuneti-mi va rog, ati luat vreuna carbamazepin???v-a dat vreo stare ciudata?eu iau de 5 zile si de 2 zile ma doare capul de innebunesc dupa ce iau pastila...iau cate 1/2 de 2 ori pe zi...aceste pastile la iau la recomandarea medicului neurolog in urma crizelor facute de la REGENON...raspundeti-mi va rog....ma simt ametita si fara putere...asa voi stii daca trebuie sa merg inapoi si sa-mi schimbe tratamentul...multam'
-
8 Mar 2005, 17:09Eu am luat asa ceva pentru o nevralgie de rigemen, aveam dureri de cap insuportabile, mie imi dadea stare de somnolenta, parca eram drogata, ameteala vaga. Stiu ca e un medicament destul de puternic, ai grija.
-
8 Mar 2005, 23:30Si eu am folosit vreo 7 ani pentru probleme cu nervul trigemen. Nu stiu sa fi avut vreo problema deosebita. Doar ca trebuie avut grija sa nu bei nici un strop de alcool. Dar in prospect trebuie sa scrie de efecte secundare. Acum este inclus in medicamentele care nu se dau fara reteta. Oricum, discuta cu medicul si el iti va spune daca e de vina carmazepina sau altceva.