Ati scapat de sinuzita? Help!
-
1 2Bun gasit!
Totul a inceput in decembrie,am mers la un stomatolog (cabinet particular, medic mai in varsta ramas cam fara pacienti). Am fost pacienta lui multi ani. Dupa o anestezie care mi-a amortit jumatate de fata (sincer, n-am patit niciodata asa sa nu pot respira si sa nu-mi pot simti fata), mi-a facut o extractie la o masea care inteleg ca are radacina in sinusul maxilar (?!) si apoi mi-a pus un pansament subtirel pe care mi-a spus sa-l tin o ora.
Dupa o aproximativ 10 zile de dureri intense m-am lamurit ca am facut alveolita si sinuzita pe maxilarul stang. Asta, la alt medic pentru ca intre timp l-am schimbat.
Am fost la ORL, am facut radiografie care arata doar sinuzita maxilara. 7 zile tratament cu augumentin, 5 sedinte aerosoli cu dexametazona. Aparent imi trecuse desi ma trezeam dimineata cu nasul infundat, am iesit din nou pe-afara fara nimic pe cap asa cum imi place mie, am fost chiar si la munte o zi...dar la doua saptamini ma tot durea pe spranceana stanga, apoi din ce in ce mai rau. Iar la medic, iar radiogarfie de sinus (dar alta nu mai fac, nu ma mai pot iradia atat!) si concluzia ar fi fost ca sinusul maxilar a ramas inflamat dar m-am ales si cu sinuzita frontala.
Iar antibiotic 10 zile (zinat), antiinflamator, inhalatii cu musetel, am facut chiar doua proceduri la balneo (unde scurte si ionizare), iar aerosoli...am terminat de o saptamina. Nu pot spune ca sunt ca inainte cand eram bine dar nici rau ca in faza acuta nu mai sunt. Inca mai am dureri usoare cand apas zonele respective, ma simt slabita cand vorbesc mult, tare (la serviciu trebuie). Pe stinga nasul e infundat usor uneori, dimineata ma trezesc bine dar pe parcursul zile nu respir curat cum se intampla pe dreapta. Am niste apa de mare care este 0! Mai rau face.
Am tot citit de apa cu sare, de inhalatii cu musetel cu apa sarata...stie cineva care a facut daca dau rezultat si cum se fac corect. Cred ca daca mai incerc asta am incercat tot ce se putea.
Nu vreau sa ajung la lucruri mai grave. M-am dus cu atata usurinta pentru o extractie si nu mi-am inchipuit ce consecinte pot fi. -
Buna, Ilinca! Am trecut si eu prin asa perioade, chiar din copilarie. Aproape lunar luam antibiotic... Incearca sa-ti intaresti imunitatea, am luat si eu 6 sticlute de Echinacea (tinctura) pe o perioda mai lunga. Un an am fost bine, dar au inceput din nou problemele... De 2 ani nu am fost bolnava, de cand iau microalge ( Imune). Cand am inceput tratamentul cu alge, vai sa fi vazut ce secretii am eliminat timp de o luna, m-au atentionat prietenii sa nu ma ingrijorez deoarece asta fac algele de fapt, scot toxinele din organism si tot ce nu-si are locul acolo
. Sotul meu fiind fumator, a expectorat o luna, la el problema fiind la bronhii. Poate ti se pare ciudat ce iti spun, dar iti dai seama doar atunci cand vei fi in situatia in care am fost eu
.
Revenind la inhalatiile fierbinti cu musetel, mie mi-au facut mai mult rau, ar fi bine sa ai aparat de aerosol, nu asa cu aburi... Poti sa-ti faci o solutie de apa cu sare si sa picuri in nas. Noi mai avem mereu in casa First de la Forever, acela merge bine si in nas. Cand eram asa de disperata cu sinuzita, am mai incercat sa pun bitter suedez diluat in nas, este neplacut, dar eficient , fara dependenta
.
Iti doresc multa sanatate! -
Un produs de exceptie pe care eu il folosesc in tratarea sinuzitei este uleiul de oregano – cel mai puternic antibiotic natural. Se fac inhalatii cu 3-4 picaturi de ulei . Deasemenea se inghit 3-4 picaturi pe o bucata de paine, in apa sau ceai. Se face si gargara pentru dureri in gat. Am incercat acest remediu cu câteva luni în urmă, dupa ce m-au chinuit ani de zile toate simptomele de sinuzită severe - dureri de cap, congestie, nas infundat, stranuturi... si am observat efecte după prima doză. Este un produs uimitor si il recomand tuturor cu afectiuni ale sinusurilor. In plus, uleiul de oregano este eficient si in tratarea problemelor digestive, are efect antifungic si antimicrobian cu spectru larg(Salmonella, E-coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae), are efect antiparazitar ( este foarte eficient si impotriva giardiei). Un ulei de foarte buna calitate il gasesti aici http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Oil-of-Oregano-1-fl-oz-29-57-ml/1500?at=0?vas212 . In Romania nu gasesti sau poate ceva de slaba calitate.
La iHerb.com, cel mai mare magazin online din SUA, gasesti orice produs, orice marca, la preturi imbatabile, fara concurenta, cu discount-uri de pana la 70% >>> cel putin la jumatate fata de preturile din Romania.
In plus, pentru prima comanda foloseste codul exlusiv VAS212 si vei primi o reducere de 5$ din valoarea totala a comenzii (care poate fi si de 5 $, deci vei plati doar transportul) !!!
Livrarea costa foarte putin, maxim 6$ (17 lei) pentru o greutate de 1,8 Kg, iar pachetul va fi livrat din SUA prin International Airmail !!! (Nu se platesc taxe vamale si TVA, coletul ajunge la oficiul postal local)
Pentru a beneficia de reducerea de 5$, dupa selectarea produselor, in partea inferioara a cosului de produse introduceti codul VAS212 si apasati butonul Update. Sub cosul de produse, la tara de destinatie, selectati Romania, apasati butonul Calculate si alegeti ca modalitate de livrare International Airmail.
Pe langa toate acestea, aveti posibilitatea ca pe viitor sa faceti comenzi gratuite in valoare de sute de dolari !!!
Pentru detalii suplimentare, intrati pe http://sanatateaenaturala.blogspot.com/ sau scrieti la healthbio@yahoo.com