Am scapat de balonari si constipatie
-
26 Ian 2012, 12:090 1Ma lupt de ceva ani cu o constipatie ...am baut tot felul de ceaiuri laxative si ceaiuri pentru balonari,am baut iaurt ...degeaba,nu ma simteam bine.
Acum cateva saptamani mi-am comandat de pe internet colon fit,niste pastile cu lactobacili care refac flora intestinala.Am inteles ca flora intestinala se distruge de la tot felul de medicamente,antibiotice ,alimentatie,etc...si asa apare constipatia ,apar balonarile,senzatia de colon iritabil,etc.
De la pastilele acestea colon fit ma simt mult mai bine,nu mai am balonarile acelea pe care le aveam zilnic ,nici gaze si ies regulat la buda.Inainte aveam senzatia ca am organele din burta umflate,asa de balonata eram ,acum bine ca am scapat cu pastilele acestea. -
26 Ian 2012, 13:09Salut! Am aproximativ aceeasi problema ca tine si o mai am si pe mama cu aceeasi problema.Am comandat si eu colon fit acum si sper sa imi faca si mie si mamei bine.Multumim pentru pont.
-
31 Ian 2012, 16:27Bianca si eu folosesc colon fit pentru constipatie si este foarte bun.
Il iau de cateva saptamani si ma simt foarte bine,dar oare devin dependenta de el?Creeaza dependenta?