Operatie cataracta

•  
    • 761 mesaje
    25 Ian 2012, 21:12
    8 2
    Ma intereseaza informatii mai recente despre tot ce tine de operatia de cataracta,de ex la ce spital e mai bine (numai in Bucuresti),cat costa (daca se poate pana in 2000 lei),recomandari de medici buni si de ce nu medici de care sa ma feresc,care sunt procedurile pentru o astfel de operatie.
    Operatia este pt bunica mea,ea sufera si de diabet si hipertensiune
  •  
    • 185 mesaje
    26 Ian 2012, 14:28
    1 2
    Authentic said:Ma intereseaza informatii mai recente despre tot ce tine de operatia de cataracta,de ex la ce spital e mai bine (numai in Bucuresti),cat costa (daca se poate pana in 2000 lei),recomandari de medici buni si de ce nu medici de care sa ma feresc,care sunt procedurile pentru o astfel de operatie.
    Operatia este pt bunica mea,ea sufera si de diabet si hipertensiune

Buna, uite eu merg cu tatal meu in martie 2012 la operatia de cataracta (la un singur ochi). Pretul este de 2.200 ron. Il duc la o clinica privata in Buc, unde merg si eu de vreo 8 ani si unde am dus-o si pe mama cu glaucomul. Medicii sunt ok, pana acum nu am ceva sa le reprosez. Consultatia de stabilire a masuratorilor a costat si aceea un mil si ceva.
    Medici de care sa te feresti nu prea stiu nume..de asemenea tatal meu nu are boli asociate asa cum are bunica ta.
    Multa sanatate si succes!

•  
    • 761 mesaje
    27 Ian 2012, 19:33
    2 1
    Buna! Ai putea sa imi spui care este numele clinicii?
    Eu am gasit pe net recomandari catre mai multe clinici private, una dintre ele fiind Ama Optimex.
    Despre spitalul oftalmologic nu am reusit sa aflu mai nimic in legatura cu pretul si operatia.
  •  
    • 738 mesaje
    27 Ian 2012, 19:45
    0 0
    daca nimeresti un dr bun e cea mai simpla operatie.
  •  
    • 185 mesaje
    28 Ian 2012, 16:46
    0 0
    Authentic said:Buna! Ai putea sa imi spui care este numele clinicii?
    Eu am gasit pe net recomandari catre mai multe clinici private, una dintre ele fiind Ama Optimex.
    Despre spitalul oftalmologic nu am reusit sa aflu mai nimic in legatura cu pretul si operatia.

Buna, da sunt multe clinici ok. Si la Ama este f bine. Dr Filip este de top...sau fiul ....am fost si la ei mai demult pt mine. Eu il operez pe tata la Vision Clinic la dr Mihai Pop care am impresia ca opereaza si " la stat". Nu l-am cunoscut inca deoarece investigatiile sunt executate de alti medici, dumnealui doar opereaza..atat... miercurea (in clinica). Am sa revin cu impresii in martie daca nu va fi tarziu pt bunica si deja ii gasesti doctor pt operatie.

•  
    • 761 mesaje
    1 Feb 2012, 21:27
    0 0
    Iti multumesc pentru amabilitate!
    Eu sper ca pana in martie sa rezolvam,mai ales ca si ea isi doreste tare mult sa scape cat mai repede.In plus se plange de dureri si spune ca s-a agravat cataracta ei.
    Intre timp vom incerca sa ajungem la spitalul oftalmologic, macar pentru un control si analizele pregatitoare.
    Mult succes in operatia tatalui!
    Acest mesaj a fost editat de către Authentic: 1 Feb 2012, 21:28
  •  
    • 185 mesaje
    2 Feb 2012, 19:06
    0 0
    Authentic said:Iti multumesc pentru amabilitate!
    Eu sper ca pana in martie sa rezolvam,mai ales ca si ea isi doreste tare mult sa scape cat mai repede.In plus se plange de dureri si spune ca s-a agravat cataracta ei.
    Intre timp vom incerca sa ajungem la spitalul oftalmologic, macar pentru un control si analizele pregatitoare.
    Mult succes in operatia tatalui!

Multumesc pentru urari, asemenea si voua...sa fie cu bine interventia la bunica.

Si la tata este veche cataracta si trebuie urgentata operatia, numai ca am preferat sa vina un pic primavara, deoarece tata sta la tara la curte si nu doreste sa vina la mine macar 2-3 saptamani, ceea ce inseamna ca va depune efort cu spartul lemnelor, cu focurile pt incalzit casa, cu diferentele de temperatura (cald-rece-aburi), cu zapada etc....de aceea am hotarat martie. Multa sanatate si sa auzim numai de bine. 

•  
    • 25 mesaje
    3 Feb 2012, 19:17
    0 1
    Am avut-o pe mama operata pe 24 ianuarie la spitalul de oftalmologie...doctor Speranza Schmitzer(sper ca am scris corect).Pe aceasta doctorita am cunoscut-o la clinica Oftalmestet unde a consultat-o pe mama, dar fiind o cataracta mai complicata doamna doctor a ales sa o opereze la spital( a fost bine ca a fost sub supraveghere inca 2 zile).La clinica operatia costa 2500 de lei cu cristalin.Am cumparat cristalinul de la aceasta clinica 1350 de lei...mai avea si de 1050...La spital sunt de 1100 si 1400  de lei.I-am dat doamnei doctor 500 si anestezistei 150 plus pe ici pe colo...asist , medic rezident.....dar sunt multumita.Mama are si glaucom si medicul care o trata i-a spus ca nu mai poate face nimic la acest ochi...dar se pare ca s-a putut recupera din vedere..si asta datorita doamnei doctor Speranta Schmitzer.
    Succces.
  •  
    • 761 mesaje
    8 Feb 2012, 09:06
    1 0
    ana_care_a_plans said:

Multumesc pentru urari, asemenea si voua...sa fie cu bine interventia la bunica.

Si la tata este veche cataracta si trebuie urgentata operatia, numai ca am preferat sa vina un pic primavara, deoarece tata sta la tara la curte si nu doreste sa vina la mine macar 2-3 saptamani, ceea ce inseamna ca va depune efort cu spartul lemnelor, cu focurile pt incalzit casa, cu diferentele de temperatura (cald-rece-aburi), cu zapada etc....de aceea am hotarat martie. Multa sanatate si sa auzim numai de bine. 

Multumesc! Daca se opereaza revin cu detalii!

•  
    • 761 mesaje
    8 Feb 2012, 09:10
    2 1
    mary777 said:Am avut-o pe mama operata pe 24 ianuarie la spitalul de oftalmologie...doctor Speranza Schmitzer(sper ca am scris corect).Pe aceasta doctorita am cunoscut-o la clinica Oftalmestet unde a consultat-o pe mama, dar fiind o cataracta mai complicata doamna doctor a ales sa o opereze la spital( a fost bine ca a fost sub supraveghere inca 2 zile).La clinica operatia costa 2500 de lei cu cristalin.Am cumparat cristalinul de la aceasta clinica 1350 de lei...mai avea si de 1050...La spital sunt de 1100 si 1400  de lei.I-am dat doamnei doctor 500 si anestezistei 150 plus pe ici pe colo...asist , medic rezident.....dar sunt multumita.Mama are si glaucom si medicul care o trata i-a spus ca nu mai poate face nimic la acest ochi...dar se pare ca s-a putut recupera din vedere..si asta datorita doamnei doctor Speranta Schmitzer.
    Succces.

Am notat datele clinicii si vom merge la doamna doctor sa o vada.

Si bunica mea are si glaucom.

•  
    • 2 mesaje
    2 Aug 2013, 15:11
    4 1
    Pentru Bucuresti eu va recomand sa mergeti la o clinica de oftalmologie privata, West Eye. Mama mea a fost operata acolo si garantez ca doctorii sunt exceptionali, iar clinica e foarte ok, cum rar mai vezi pe la noi. E curata, e dotata cu aparate de ultima generatie, ofera conditii foarte bune pacientilor, iar personalul este foarte atent.
    Mama a fost foarte incantata de rezultatele operatiei de cataracta si nici nu a fost extrem de scump, asa ca va recomand sa mergeti! Multa sanatate!