febra si sarcina, medicamente
-
7 Mar 2005, 16:260 0am o sarcina de 4 saptamani si am racit. am luat rinoalersin, paracetamol, ceaiuri, citrice, dar tot nu imi trece, de o saptamana. credeti ca febra afecteaza fatul? dar medicamentele pe care le-am luat? a mai trecut cineva prin asta? sunt sigura ca da, ca toata lumea raceste, mi-e greu sa cred ca in 9 luni nu ati racit o data... dar in primele saptamani de sarcina...
-
7 Mar 2005, 17:15Draga eclipsa io am racit cand aveam 7-8 saptamani de sarcina si la fel nu-mi trecea cu ceaiuri sau citrice. In prima instanta am luat Osccilococcinum (un produs homeopat recomandat de medicu' de familie)iar pt. febra paracetamol efervescent (Eferalgan). Parerea mea: mergi mai intai la medicu' de familie sua ginecolog sa-ti spuna ce ai si ce nu ai voie sa iei. Sanatate maxima
si un bebe sanatos si frumos -
7 Mar 2005, 19:40Eclipsa, imi pare tare rau ca trebuie sa-ti spun asta dar febra afecteaza foarte mult fatul, mai ales in aceasta perioada a sarcinii. Du-te urgent la ginecolog si spune-i exact ce febra ai avut si cat timp.
-
8 Mar 2005, 09:34multumesc mult pentru raspunsuri. am vorbit cu medicul ginecolog si el mi-a spus sa iau paracetamol iar febra nu stiu cat a fost de mare , maxim 39 grade. sper sa nu il fi afectat pe bebe. e adevarat ca daca e afectat ar fi trebuit sa simt ceva, sa am simptome de avort spontan sau ceva neplacut in ssensul asta? sper sa il pot pastra si sa fie ok, nu se pot vedea eventualele afectiuni,urmari ale febrei, la o ecografie?