SITE GINECOLOGIE
-
0 0Dragà Ionela,
Personal cred cà este o initiativà bunà din partea doctorilor de a fi creat un astfel de site. L-am vizitat ! Pare a fi nou fiindcà forum-ul este gol.
Ai fàcut bine cà l-ai semnalizat. Un dialog în linie cu medicii poate sà fie foarte benefic si mai ales poate sà ajute mult, asa cum spune doctorul Nicolae Paris în mesajul lui de bun venit pe Forum.
Personal am sà încerc sà postez un mesaj.
Curaj mult,
Livia -
Da, are maxim doua saptamani de cand este pe internet si deocamdata nu foarte foarte multi vizitatori. va invit sa postati cat mai mult pe forum ptr. ca de aceea este facut! Multe vizualizari insa nimeni nu are curajul sa si intrebe ceva. Spargeti voi gheata! Doctorul Paris ar fi chiar incantat sa va raspunda . Stiu asta ptr ca chiar eu am realizat site-ul ptr. dansul !
-
later edit : am sters din greseala primul mesaj asa ca aceasta este reeditarea
am cerut parerea despre un site pe un alt forum si mi s-a raspuns numai de catre barbati si in niste termeni destul de duri... mai cu smiley-uri care vomitau mai cu expresii de genul " nu e un site ptr femei cracite" spuneti si voi ce parere aveti despre site-ul asta avand in vedere ca sunteti femei si despre voi e vorba aici.
site-ul este www.ginecologie.com
multumesc! -
Nu pot pune nici un mesaj sau o intrebare pe ginecologie.com
Pur si simplu imi apare ca fiind trimis dar nu-l gasesc nicaieri, cum se instaleaza dupa cateva ore??
Am incercat si la sugestii dar aceeasi poveste.
Ca sugestie am sa o scriu aici:
Faptul ca are meniul in engleza din start limiteaza accesul femeilor care nu au imvatat engleza. ( grupa de varsta 45-55)
Ma refer la cuvinte gen post reply, search...
Si revin nu-mi apar subiectele.
Mai am citit la un subiect postat acolo ca si o alta doamna a avut probleme sa puna mesajul.
Deci ? -
nu stiu ce se intampla, dar te intreb si eu : de ce de ieri pana azi s-au inscris 7-8 femei? Parerea mea este ca mai degraba e o problema de utilizare decat de programare...pentru ca eu am facut un cont de proba si nu am avut probleme! e ciudat ca imi spui chestia asta, mie nu mi s-a intamplat.
- forumul e in romana ! ce e in engleza adica chestii de genul "post" "profile" "reply" ar trebui sa le stie oricum orice a pus mana pe un mouse si macar are o adresa de e-mail , nu ?
Oricum voi mai intreba si voi vedea ce se intampla !