dieta cu grapefruit ?! functioneaza?
-
18 Ian 2012, 15:560 012 zile tineti dieta – 2 zile nu tineti dieta
Micul dejun
jumatate de grapefruit sau 120 ml suc proaspat de grapefruit (neindulcit) 2 oua (preparate cum doriti) 2 felii de baconPranzul
Jumatate de grapefruit sau 129 ml suc proaspat de grapefruit (neindulcit) Carne (preparata cum doriti, in orice cantitate) Salata (cu orice fel de dressing)Cina
Jumatate de grapefruit sau 120 ml suc proaspat de grapefruit (neindulcit) Carne (preparata cum doriti, in orice cantitate) (sau peste) Legume (orice legume verzi, galbene sau rosii trase in unt sau in orice alt sos)Gustarea de la culcare
Un pahar suc de rosii sau un pahar de lapte degresatLegume permise Ceapa rosie, ceapa verde, ardei gras, ridichi, castraveti, broccoli, spanac, laptuci (salata verde), varza, morcovi, mazare.
Legume de evitat Ceapa alba, cartofi, telina.
Indicatii
La oricare dintre mese puteti manca pe saturate – adica pana nu mai puteti. Nu eliminati nimic din dieta, in special nu sariti peste bacon la micul dejun, nici nu uitati de salate. Combinatia de alimente este cea care arde grasimile. Grapefruitul este important deoarece se comporta ca un catalizator ce declanseaza procesul de ardere. Reduceti doza de cafeina – afecteaza echilibrul insulinic ce impiedica procesul de ardere. Incercati sa nu depasiti o ceasca la fiecare masa. Nu mancati intre mese. Daca mancati combinatia de alimente sugerata, nu veti simti foame intre mese. Tineti cont ca dieta elimina complet zaharul si dulciurile, care sunt lipide si formeaza grasime. Grasimile nu formeaza grasime; ci ajuta la ardere. Puteti praji alimentele in unt, pe care il puteti pune din belsug pe legume. Nu mancati deserturi, paine si legume albe sau cartofi dulci. Insa puteti dubla sau tripla suplimentele de carne, salata sau legume. Mancati pe saturate. Cu cat mancati mai mult din combinatia potrivita de alimente, cu atat veti pierde mai mult in greutate. bineinteles ca rezultatele dietei variaza de la persoana la alta, in functie de modul de reactie al fiecarui organism la diferite mancaruri. dar va intreb daca a incercat vreo Eva si daca a functionat? o zi buna! -
26 Ian 2012, 12:39Buna dragelor.Eu am preferat sa mi cumpar o bicicleta eliptica pentru acasa si este destul de ok,fac zilnic cate 10 min pe bicicleta si uneori fac si cateva abdomene.In rest am o alimentatie sanatoasa,nu tin diete le urasc,ne fac mai mult rau .Am slabit in doua luni aproape 10 kg mancand sanatos ,3 mese pe zi si band in fiecare zi ceai pentru eliminarea toxinelor din organism si slabire ,se numeste Canadian Tea ,pentru amatoare.Am vazut in emisiunea Simonei Balanescu cum a doctor nutritionist a spus ca,
cauza nr unu pentru care ne ingrasam sunt toxinele acumulate in organism.pupici -
10 Mar 2012, 07:37
Buna.Si eu am avut probleme cu greutatea si o verisoara mi-a recomandat Noni Original Integral de la Bio Elemente.Dupa o luna deja slabisem considerabil si ma simteam si foarte bine. Il recomand!