paro la 25 de ani!!!?

•  
    • 1 mesaje
    15 Ian 2012, 12:24
    0 0

girsl,

ai cum sa faci pardontoza la 25 de ani?!! am tot soiul de nasoale cu gingiile si senzatia ca iesi dintii de acolo.. am cautat info pe net si am dat de simptomele paro, care se cam incadreza. am cam pus-o dacae asa/!!

a mai patit cineva? sau sunte eu poaranoia

•  
    • 5 mesaje
    15 Ian 2012, 12:53
    0 0
    zzzoia said:

girsl,

ai cum sa faci pardontoza la 25 de ani?!! am tot soiul de nasoale cu gingiile si senzatia ca iesi dintii de acolo.. am cautat info pe net si am dat de simptomele paro, care se cam incadreza. am cam pus-o dacae asa/!!

nu e paranoia deloc, mai ales daca mai ai vazuri in fam. eu una iau preventiv piascledine 300 si m-a scapat de orice disconfort legat de gingii si dantura, si ajuta la si la mobilitattea oaselor cand se ma tocesccartilajele. daca chiar esti ingrijorata, nu mai pierde vremea pe forum si mergi si tu la dentist..

•  
    • 76 mesaje
    25 Ian 2012, 16:06
    0 0
    zzzoia said:

girsl,

din pacate se poate  

ar fi bine sa consulti un medic stomatolog cat mai curand pt a vedea care e situatia ta si ce e de facut. important e sa nu amani, pt ca dupa cum stii, orice problema de sanatate se rezolva mult mai usor daca este depistata timpuriu

prietena mea a patit-o.  primele semne le-a avut de f tanara, insa  nu le-a prea bagat in seama. cand in sfarsit s-a dus la stomatolog, paradontoza ei era intr-un stadiu avansat. acum a ajuns la implant. asta e povestea pe scurt, pt ca varianta detaliata cumprinde si experiente medicale nefericite, ca sa nu zic malpraxis. pt ca atunci cand s-a hotarat sa mearga la dentist s-a dus la primul cabinet iesit in cale, unde n-a avut parte de tratamentul corect asa ca mare grija pe mana cui te lasi.

din fericire finalul este unu cu happy end pt ca a gasit un medic f bun, care a ajutat-o sa-si rezolve toate problemele cu dantura. este b de dr Cristian Dumitriu (imperial Dent), care intre timp a devenit si stomatologul meu si al sotului.