prolactina excesiv de marita

•  
    • 1 mesaje
    14 Ian 2012, 20:01
    0 0

Buna fetelor.

Am nevoie de sfatul vostru, ca ma confrunt cu o situatie nu foarte placuta. Am 27 de ani, iar la varsta de 23 de ani am luat Diane la recomandarea unui medic ginecologic.  Am luat un an de zile dupa care am facut o pauza , iar dupa aia am reluat Diane vreo 2 ani. Dupa ce am intrerupt tratamentul cu Diane nu am mai avut menstruatie, precizez ca ultima menstruatie am avut-o in martie 2010. De  aprope 2 ani de zile m-am saturat de analize si diferite diagnosticuri: menopauza precoce, sindromul SOP, tumoare hipofizata a glandei prolactine, etc. Am urmat si 4 luni tratament cu Bromocriptina dar nici un rezultat. Cu toate ca la mijlocul tratamentului cu bromocriptina, prolactna scazuse de la 2138 la 1444, dar dupa terminarea tratamentului a crescut la 2426 iar limta maxima este de 496. Am facut si RMN dar nu am adenom hipofizare e doar o usoara inflamatie.

Ce ma sfatuiti sa fac si daca se mai confrunta cineva cu probleme  de acest fel?!!

•  
    • 1040 mesaje
    15 Ian 2012, 23:23
    0 0
    Te cred... Si eu mi-am distrus corpul cu Diane... Sunt foarte periculoase, nu inteleg de ce inca le mai recomanda medicii. Mie mi le-au dat cand aveam 23 de ani pentru ca mi-au pus diagnosticul de ovare polichistice (SOP). Mare greseala ca le-am luat. Endocrinologul mi-a confirmat ca diane au provocat dereglarile din corpul meu.
    Si eu am prolactina mare, tiroidita hashimoto, chisturi pe tiroida, ovule infertile - deci fara tratamente e cam dificil sa raman insarcinata... Si am tot 27 de ani. Nu prea ai ce sa faci. Mergi la mai multi medici sau incearca cu naturistii. Sunt tratamente de lunga durata, dar am inteles ca sunt foarte bune.
  •  
    • 43 mesaje
    17 Ian 2012, 16:58
    0 0
    solutia ta e homeopatia...intereseaza-te de un hoemopat bun don zona ta si doar asa vei rezolva...
  •  
    • 5575 mesaje
    17 Ian 2012, 22:50
    0 0

Am auzit lucruri bune despre Branca Ursului. Nu stiu cum e, n-am folosit, sper sa n-am probleme, stiu de ea din citite si auzite.

Intreaba-ti medicul despre ea.

Poftim un articol din formula as, citeste si vezi daca ai putea sa incerci sau nu vreo cura. Mergi totusi la medic si intreaba. Sa nu-ti afecteze altceva.

http://www.formula-as.ro/2010/906/medicina-naturii-44/miracolul-romanesc-branca-ursului-12124