unghiile

•  
    • 459 mesaje
    6 Mar 2005, 18:18
    0 0
    buna fetelor...de cand am dat peste forumul asta imi vin in minte tot felul de lucruri sa va intreb azi m-am gandit daca cumva stie vreuna dintre voi un tratament pt unghii. am unghiile f frumoase lungi si rezistente pt mine conteaza cu adevatat sintagma "aranjata din cap pana in picioare" iar unghiile mi se par f importante. BUT ...nici nu mai tin minte cand a fost ultima oara cand nu mi le-am mai dat cu oja si le-am lasat si pe ele in pace sa respire...cred ca prin iunie cand am fost la tara. imi fac manichiura la salon si acolo au tot felul de tratamente insa nu am incredere in chimicalele alea...as vrea ceva natural ca sa nu ma trezesc cu ele galbene ( inca nu sunt) sau sa inceapa sa se exfolieze peste un an , doi , trei sau poate chiar maine.. mai stitit si altceva in afara de lamaie? si lamaia...cum se procedeaza? am auzit ca scoate petele.dar si intareste? va pup fetelor
  •  
    • 86 mesaje
    6 Mar 2005, 18:25
    0 0
    Am auzit de ulei usor incalzit,iti bagi usor degetelele in el si stai asa putin,cateva minute.
    Altceva nu stiu.
    Lana
  •  
    • 86 mesaje
    6 Mar 2005, 18:26
    0 0
    Am auzit de ulei usor incalzit,iti bagi usor degetelele in el si stai asa putin,cateva minute.
    Altceva nu stiu.
    Lana
  •  
    • 86 mesaje
    6 Mar 2005, 18:27
    0 0
    Altceva nu stiu.
    Lana