Sarcina dupa chiuretaj
-
12 Ian 2012, 18:460 0
Buna seara,numele meu e andreea am 24 de ani si acum sase zile am suferit un avort spontan urmat apoi de chiuretaj,sarcina avea 12 saptamani.As vrea sa raman din nou insarcinata dupa cinci luni de la chiuretaj dar nu stiu ce riscuri ar putea aparea.
-
13 Ian 2012, 17:53
Buna ANDREEA, numele meu e Carmen si am 27 de ani, am trecut printr-o asemenea experienta ca si tine, in 4 august 2011 am pierdut si eu o sarcina tot asa la 6-7 saptamani tot cica avort spontan si chiretaj mi-au facut, doctorul meu a spus ca dupa acel incident sunt bine si la 3 cicluri dupa pot sa incerc din nou ca sa refacut totul ok, iar acum sunt din nou insarcinata in saptamana a 5 de sarcina si abia astept sa mai merg luni dimineata la ginecolog sa vad cum e. Imi e ff frica sa nu mai patesc ceva, mai ales ca am trecut si printro raceala groaznica, dar sper sa fie in regula bebita. Iti doresc multa sanatate si sa ai incredere ca o sa fie bine eu cu asta ma consolez. sanatate.
-
14 Ian 2012, 02:42In principiu poti sa ai o alta sarcina la cateva luni dupa acest avort, dar intre timp trebuie sa-ti fortifici organismul: vitamine puternice care sa ajute la refacerea organismlui f repede, ceva medicamente specifice hormonale, propice nidarii oului si protejarii lui.
Trebuie sa stii ca oragnismul tau sufera se o deficienta de minerale sau vitamine de aceea nu poate tine o sarcina. Ca sa fii sigura ca poti duce o sarcina normala pana la sfarsit, trebuie sa ai un organism puternic si sanatos, incepe prin ati face teste de sange sa vezi unde sunt carentele si dupa cum am spus mai sus, mancarea f sanatoasa: extrem de multe vitamine din vegetale si fructe proaspete, zilnic, dubleaza cantitartea zilnica, carne in proportie mai mica,consuma peste frecvent.