buna tuturor!!

•  
    • 1 mesaje
    11 Ian 2012, 18:12
    0 0

Deci,o sa incep cu inceputul.in luna septembrie mi-a venit menstruatia pe 6. dupa ce a trecut am avut cateva probleme cu maseaua asa ca m-am "indopat" cu antibiotice si antiinflamatoare, iar in octombrie nu mi-a mai venit menstruatia..(am menstruatia neregulata, in jur de 31-36 de zile si tine 4-5 zile) am avut doar intr-o zi cateva scurgeri un pic maronii si dureri ca cele de la menstruatie. pe 18 am facut 1 test de sarcina(l-am facut seara) si a iesit negativ.m-am gandit ca nu e bine si l-am repetat a doua zi dimineata(tot negativ).. dupa o saptamana am mai facut 3 teste(toate negative). in noiembrie mi-a venit menstruatia pe 5,in decembrie pe 6 si luna asta tot pe 6.si mi se pare ca parca e putin mai deschisa la culoare..intrebarea mea este,e posibil sa fiu insarcinata sau ma autosugestionez singura?chestia e ca eu sunt si putin plinuta si stand acasa toata ziua am mai pus cateva kg(in jur de 3-4) din vara pana acum...dar simptome nu am de niciun fel..dorm la fel de mult ca inainte, nu am pofta de cv anume, sanii sunt cam la fel etc.. voi ce credeti?