bicicleta medicinala

•  
    • 55 mesaje
    6 Mar 2005, 12:08
    0 0
    vreau sa-mi cumpar o bicicleta si nu stiu de care. am auzit ca sunt bune cele magnetice. am vazut ca sunt si la 1.5 mil-2mil dar prefer sa dau un pic mai mult daca sunt mai bune.
    apoi nu stiu cat timp ar trebui sa fac exercitii. sa incep direct cu 30 min? cred ca fac febra si nu-mi mai trebuie dupaia nici o bicicleta. serviciul meu ma solicita sa stau numai pe scaun, de multe ori cand ma ridic nici 2 pasi nu pot face de intepenita ce sunt.
    daca ati folosit bicicleta sau aveti ati putea sa-mi spuneti si mie cate ceva?
    va multumesc pt informatii!
  •  
    • 86 mesaje
    6 Mar 2005, 18:23
    0 0
    Pt.inceput nu ai sa fi capabila sa faci 30 min.fiindca dupa aceea n-ai sa te mai ridici o sapt.din pat.Eu zic sa o iei treptat,putin cate putin.Eu de exp.mi-am planificat prima oara sa dau jos 10 calorii,fiindca bicicleta iti arata exact cate minute ai facut,cate calorii,etc.
    Important este sa-ti iei o bicicleta pe care sa stai comod,daca stai pe ea si nu te simti comod atunci n-ai sa faci nimic.
    In rest sa aiba afisor,sa-ti spuna cat timp ai facut,cati km,cate calorii.
    Si in rest iti trebuie vointa.Eu la inceput am tot facut.acum bicileta mea e pe post de mobila si-n fiecare zi imi zic""azi incep""' dar nu stiu cand.
    Bafta,
    Lana