Cum ati dori sa fiti tratate la dentist?

•  
    • 3 mesaje
    9 Ian 2012, 03:32
    0 0

buna fetelor !
    Am si eu o intrebare - cum ati dori sa fiti tratate la dentist in cazul unei igienizari dentare? sunteti de acord sa mergeti de 2 ori pe an daca primiti la 6 luni un SMS care sa va reaminteasca acest lucru? Cam se suma ati fi dispuse sa cheltuiti pentru aceasta manopera?
    Ma bazez pe comentariile voastre sincere - acestea imi sunt necesare pentru prezentarea unui proiect..
    Salutari tuturor

•  
    • 5609 mesaje
    9 Ian 2012, 12:16
    3 0

Da, verificarea dentara se face la 6 luni, Pretul verificarii este suportat de asigurarea de sanatate Daca sunt necesare reparatii agentia de asigurari te acopera pana la  $500, ce depaseste se plateste din buzunar.

Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 9 Ian 2012, 12:17
  •  
    • 3 mesaje
    10 Ian 2012, 10:04
    1 0
    Maricon said:

Da, verificarea dentara se face la 6 luni, Pretul verificarii este suportat de asigurarea de sanatate Daca sunt necesare reparatii agentia de asigurari te acopera pana la  $500, ce depaseste se plateste din buzunar.

buna Maricon.. iti multumesc ca ai spart gheata... in ceea ce  priveste intrebarea mea - eu ziceam de Romania (e foarte frumos ceea ce ai prezentat)

•  
    • 5609 mesaje
    10 Ian 2012, 14:14
    1 0
    scuze iubita, sunt 10 ani de cand am parasit Romania, ce am prezentat eu trebuia sa spun ca este de fapt valabil in Australia.
  •  
    • 23 mesaje
    31 Ian 2012, 00:39
    0 0
    Sunt clinici respectabile car efac acest lucru! iti trimit reminder si pentru programare!-mie mi-a recomandat de curand o amica clinica trident si ma voi duce in curand la ei!