slabit rapid
-
0 0
buna fetelor as dorii si eu niste trucuri sau diete pentru slabit rapid.in cateva luni e la 63 de kg am ajuns la 70.mentionez ca nu consum dulciuri,cafea,alcool si nici nu fumez.va rog sa ma ajutati cu un sfat.multumesc mult.
-
miha_miha_09 said:
buna fetelor as dorii si eu niste trucuri sau diete pentru slabit rapid.in cateva luni e la 63 de kg am ajuns la 70.mentionez ca nu consum dulciuri,cafea,alcool si nici nu fumez.va rog sa ma ajutati cu un sfat.multumesc mult.
pai ce sfat vrei? daca de la 63 ai ajuns la 70 fara nika, atunci baga dulciuri, cafea, alcool, tutun.....a! si fara sex!
(si scoate soriciul, cirnatii, sarmalele, piftia, salata boeuf, ciorba de burta, piinea, pastele...si alte alea.........poate dai un colacel jos! dar doare, doare rau
)
Acest mesaj a fost editat de către ellado: -
posibil sa ai nevoie de un tratament hormonal...poate ca de aceea te ingrasi asa de repede.
oricum ar fi taie PAINEA ALBA, PASTELE FAINOASE, PRODUSELE DE PATISERIE, DULCIURILE, ZAHARUL, CAFEAUA, ALCOOLUL, BAUTURILE CARBOGAZOASE, APA CARBOGAZOASA.
Daca poti taie painea detot si o sa vezi ca merge! -
Daca consideri ca te-ai ingrasat mult fara sa iti modifici stilul de viata ar fi bine sa faci un control endocrinologic. Tot mai multe persoane au afectiuni ale tiroidei. Este posibil sa te ingrasi de la hipotiroidie.
Nu exista trucuri pentru slabit rapid si de durata. Se slabeste cu multa vointa, dieta echilibrata si sport. Nu mai mult de 2-3 kg pe luna daca vrei ca efectele sa fie pe termen lung. Daca slabesti mai repede, indiferent prin ce mijloace (infometare, pastile, etc.), vei pune kg la loc rapid si, in final, vei ramane doar cu probleme de sanatate.
-
Mai bine mergi la un nutritionist, sa vezi ce iti recomanda. Si fa sport. Nu pana pici jos. Dar de cateva ori pe saptamana ar putea ajuta. Si nu cauta solutii rapide. Nu e sanatos nici pt organism si nici pt piele sa slabesti f repede. Plus ca apare apoi riscul de a pune inapoi, chiar si mai multe kg decat initial.
-
Buna dragelor.Eu am preferat sa mi cumpar o bicicleta eliptica pentru acasa si este destul de ok,fac zilnic cate 10 min pe bicicleta si uneori fac si cateva abdomene.In rest am o alimentatie sanatoasa,nu tin diete le urasc,ne fac mai mult rau .Am slabit in doua luni aproape 10 kg mancand sanatos ,3 mese pe zi si band in fiecare zi ceai pentru eliminarea toxinelor din organism si slabire ,se numeste Canadian Tea ,pentru amatoare.Am vazut in emisiunea Simonei Balanescu cum a doctor nutritionist a spus ca,
cauza nr unu pentru care ne ingrasam sunt toxinele acumulate in organism.pupici