cum faceti fata stresului?
-
0 0...pentru ca eu destul de greu. M-ar interesa voi cum reusiti sa treceti peste toate perioadele dificile de peste zi sau din viata. Ce faci cand simti ca nu mai poti, ca explodezi?
Cand ai fi in stare sa strangi pe cineva de gat, cand esti suparata pe toata lumea?
Cred ca fiecare dintre voi a mai trecut prin asa ceva nu odata. -
ce subiect!!!
eu am starile astea in fiecare zi si din nefericire imi suporta nervii exact cine nu trebuie. mai iau cate un dstonocalm, mai beau un ceai de tei sau o cana cu lapte, dar sa sti.... mie tot timpul imi vine sa strang pe cineva de gat!
si sa va dau un ex. in urma cu 3 saptamani, de ziua mea, am primit de la iubi un tel nou nout,de ultima generatie (trebuia sa scriu la loc de laudat, nu? ei, lasa, scriu aici) care azi dimineata s-a facut praf. adica ori soft-ul e de vina ori am capatat un virus. in fine, ideea este ca va fi schimbat dar cine credeti voi ca mi-a suportat nervii, ai? CARRIE!!!!!
: -
Gabici, fa o cura cu magneziu. In week-end plimbari in aer liber, eventual sa faci putin jogging (eu il urasc
dar m-a ajutat in perioadele grele...) Miscarea te elibereaza cat de cat de stres.
Toti ne lovim de el, la mine e regula, in lunile martie-aprilie o iau razna. O fi astenia de primavara... Nu dorm bine, ma enervez din orice, stresul de la serviciu parca e mai mare pentru ca e mai mult de lucru la inceput de an si deadline-urile curg garla. Programul de 8 ore devine unul de 10 ore.
A, pe unii ii ajuta ciocolata! Poti incerca daca iti place ciocolata si nu ai teama pentru silueta
Cand ma duc acasa imi place sa stau cu pisoiul meu in continuu pentru vreo 15 min si sa il mangai si sa-l tin in brate. Ma relaxeaza.
S-ar putea pe tine sa te relaxeze...gatitul! Am vazut cat de mult iti place!
Incearca activitati placute si miscare/plimbari in aer liber. -
mai fetelor,
eu sunt mai "shmechera"... adica atunci cand simt ca nu mai pot .... aprind o tigara si ma asez linistita intr-un colt si incep sa ma gandesc: de ce naiba ma stresez chiar asa, daca merita sau nu si ma uit la ceilalti, asa pur si simplu. De cele mai multe ori functioneaza: daca ajung la concluzia ca ceea ce s-a intamplat nue un capat de tara, ma gandesc la solutii, le aplic si gata! de cele mai multe ori functioneaza... daca altii ma streseaza, mai intai le spun frumos, apoi pun intrebari la care sa raspunde doar cu DA sau NU si daca nici asa nu se dau pe brazda, ii abandonez. Tip rar (de 2 ori pe an), dar si cand tip, stie toata firma. Injjur (in gand, soapta sau gura mare) - si ce bine e! fac misto la greu, le spun pe un ton calm celor care tipa la mine ca nu-mi place cum imi vorbesc si sa revina cand se calmeaza si daca nu revin, redeschid imediat ce le trece discutia... in rest incerc sa fac aerobica de 3 ori pe sapt, cant in gura mare si dansez pe shest, cand nu ma vede nimeni pe melodii deshucheate... mai, la mine tine. Da' cred ca e chestie de temperament si auto-educatie. Adica tot de temperament.