sunt disperata:((
-
1 0
buna fetelor! acum cateva zile am simtit o durere intre san si sub brat cand am palpat am simtit un nodul care ma doare si acum foarte tare! am fost la medicul de familie si mi-a spus sa iau algocamin si diclofenac 2/1 si m-a intrebat daca ma doare stomacul, ceea ce nu mi se intampla ...
azi-noapte am plans si mi-am facut ganduri rele...
va rog recomanda-ti-mi un medic( din Arad) chiar sunt disperata stiind ca medicul de familie a luat-o ca pe o chestie usoara...desi eu simt ca nu e asa si cum nu am mai patit asa ceva nu stiu la ce medic as putea apela... va multumesc
-
nu et speria si eu m-am confruntat cu asa ceva si am urmat tratament cu FEMICUR 6 luni de zile si nu mai am probleme.Tot ce doare nu este motiv de ingrijorare , este mai rau daca nu et doare .Eu ajunsasem sa dorm noaptea cu sutien pe mine de durere . probleme hormonale.Totul este hormonal atunci cand faci nopduli la san si dor.
-
Nu te speria, este doar un ganglion limfatic care s-a inflamat.
O infectie in corp....mergi pe un tratament de vitaminizare si ridica-ti imunitatea corporala si o sa-ti dispara si nodulul.
Nodulii cancerosi NU dor!!!!
Sanatate maxima!
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: -
"metode de autoexaminare a sanului si tipuri de investigatii recomandate pentru prevenirea cancerului de san"- este tema unei discutii/seminar care se desfasoara sambata, 28 ianuarie, intre orele 15.00-16.00, la sediul Delta Hospital, strada Racari, nr. 6A, sector 3, Bucuresti.
informatia am gasit-o pe eva.ro aici : http://www.eva.ro/sanatate/stiri/invata-cum-sa-previi-cancerul-de-san-articol-39225.html
eu tb sa merg in vizita la o prietena, sa-i vad noua locuinta, insa ma gandesc s-o scot si pe ea din casa, sa dam amandoua o fuga pana acolo, nu de alta, dar mereu m-am intrebat cum se face corect autoexaminarea sanului.
-
ralu93 said:
buna fetelor! acum cateva zile am simtit o durere intre san si sub brat cand am palpat am simtit un nodul care ma doare si acum foarte tare! am fost la medicul de familie si mi-a spus sa iau algocamin si diclofenac 2/1 si m-a intrebat daca ma doare stomacul, ceea ce nu mi se intampla ...
va rog recomanda-ti-mi un medic( din Arad) chiar sunt disperata stiind ca medicul de familie a luat-o ca pe o chestie usoara...desi eu simt ca nu e asa si cum nu am mai patit asa ceva nu stiu la ce medic as putea apela... va multumesc
la ginecolog trebuie sa mergi ,o sa-ti dea sa faci o mamografie sau ecografie ,in functie de rezultat o sa-ti dea si tratamentul corespunzator ,nu intra in panica,poate sa fie ceva dereglare hormonala
-
Mergi si fa-ti o ecografie mamara sau o mamografie,dar incearca sa nu te panichezi fiindca se poate sa nu fie nimic din ceea ce gindesti tu.Eu nu am incredere in medicii de familie,imi pare rau,dar e parerea mea.Foarte putin au habar cum sa-si trateze pacientii,din ce ai spus tu al tau e pe linga bine...
-
ralu93 said:
Presupun ca pana acum ai aflat totul despre durerea pe care ai simtit-o.
Nu trebuie sa ne panicam si sa ne facem ganduri negre inainte de a stii sigur despre ce este vorba.
Intot-deauna trebuie sa ne informam.
In cazul tau ,informeaza-te despre cancerul la san..........
http://www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/cancer-la-san.htm
-
probabil a fost ceva hormonal... pentru reglare hormonala iti recomand ulei de salvie de la hofigal...
este pentru genul acesta de probleme, regleaza ciclul, reduce durerile si trebuie luat pe o durata de cateva luni...
in fiecare zi cate o pastila... la mine a functionat, fara sa vreau sa fac reclama... mai este si uleiul de borago...
multa sanatate...