anexita sau nu?
-
6 Ian 2012, 14:110 0
buna fetelor.am si eu nevoie de parerea voastra pentru ca nu stiu ce sa mai cred.am avut ultimul contact sexual la inceputul lunii septembrie,protejat ca de fiecare data.in septembrie si octombrie am avut ciclu normal.din noiembrie nu mi-a mai venit deloc.am facut 2 teste de sarcina in decembrie.primul l-am facut seara(12 dec) si mi-a iesit o linie mai colorata,una f slab colorata.a doua zi de dimineata(13 dec)l-am repetat si a iesit negativ.acum 4 zile am avut o scurgere mai inchisa la culoare care a tinut vreo 3 zile.ieri de dimineata am facut un alttest,de la alta firma si a iesit negativ.momentan sunt in italia,revin in tara la sfarsitul lunii februarie dar nu am vrut sa mai astept si m-am programat la un medic,ma voi duce vinerea viitoare.aici tot timpul e umidiatate,am picioarele reci ca gheata mereu,am dureri mai ales in partea stanga,jos si fac pipi de 10 ori mai ales noaptea.am o perioada f stresata,invat mult noaptea,dorm de obicei 4-5 ore si nu dorm bine,mi-e frig mereu oricat m-as imbraca....e rece in casa cu toate ca centrala merge..dar italienii sunt zgarciti.de 2 saptamani ma culc doar la 5 dimineata,visez examene si cursuri si nu mai pot sa ma odihnesc cum trebuie cel putin pana nu trec examenele.cand am vizitat un alt oras acum o luna tin minte ca am avut picoarele ude toata ziua,ploua si de atunci au inceput durerile.mananc doar seara,beau multa cola,aproape deloc apa si am dureri de mijloc.ma gandesc ca am anexita pentru ca mereu mi-e frig la picioare cu toate ca port soseste groase si cizme de piele.dar la anexita nu apar la acele scurgeri...sau apar?alte simptome nu am,mananc ca de obicei adica mult seara,ziua nu prea.
va multumesc pt ajutor.
-
7 Ian 2012, 23:07buna
cred ca e anexita si cistita,mergi la pronto socorso spui ca ai dureri groaznice si te rezolva subito.nu astepta programarile la doctori,mori cu zile in italia
sanatate