Bunicii mei sunt bolnaviori
-
0 0Bunica mea are ulcer varicos,are un picior la glezna negru si mult subtiat.
Cine are vreun remediu sau cine stie un medic bun,clinica,etc sa o pot duce sau sa o pot trimite acolo sa-si faca analizele cum trebuie???
Bunicul meu are un inceput Allzeihmer sau in orice caz o degradare a creiurului.Ia ceva pastile lunare.Are stari cand e absolut lucid si stari cand intra in panica si vorbeste numai timpenii.
Cum as putea sa-l ajut,cine ma poate ajuta cu orice informatie.Stiu ce inseamna Allzeihmerul si stiu consecintele dar as vrea macar cat mai traieste(are 85 ani) sa nu fie incurcat in mintea lui si sa fie linistit.
Noaptea nu prea doarme,ziua doarme,a inceput sa manince mai bine dar depinde ce stare are.Eu nu pot fi langa el dar as vrea sa pot face tot ce-mi sta in putinta pt.el si bunica mea.
Daca cineva imi poate da ceva sfaturi ii multumesc anticipat.Bunicii mei m-au crescut si inseamna pt.mine mai mult decat viata,daca as putea le-as da viata mea .
Sanatate tutror,
Lana -
referitor la ulcerul varicos, am sa-ti spun ceva, dar sa nu razi. imi povestea cineva ca era mama sa in aceeasi situatie, avea o astfle de rana care de multa vreme nu se inchidea. si la recomandarea cuiva a aplicat ceva unguent care este utilizat doar in domeniul veterinar. si...minune! rana s-a inchis. am sa incerc sa aflu numele unguentului daca te intereseaza.
-
Gabici, nu sete nici o minune: produsele veterinare sunt mai dure dar rezolva multe probleme pentru cine are curaj sa incerce.
un produs de exceptie pentru mine este NEO SPRAY CAF. Sotul meu isi bagase surubelnita in mana si facuse o gaura. Incepuse sa il doara locul si sa se infierbante. I s-a recomandat antibiotic si chiar incepuse sa ia. Dar aveam treaba la veterinar si atunci ne-a spus ca daca nu avem ninivc impotriva poata sa ii dea cu acest spray. I-a dat si in fiecare zi, cam 1 saptamana, i s-a pulverizat sprayul respectiv. Tesutul a crescut foarte repede si gaura s-a inchis. Asa ca ne-am luat si noi acest spray. Pe care l-am folosit si eu cand m-am taiat cu un cutit. Rana s-a inchis fara sa se intample acea rasfrangere de rana care apare in mod obisnuit. de aceea si eu folosesc multe produse veterinare : osteocicatral, unguent revulsiv (Romvac - firma in Voluntari).