spondilita anchilozanta

•  
    • 28 mesaje
    2 Mar 2005, 00:55
    0 0
    Va rog frumos stie cineva un reumatolog bun in bucuresti sau in orice colt al tarii .Boala ma termina .Sant cu nervii la pamant.Va multumesc pentru orice ajutor sau poate stiti medicamente pe care le pot lua .
  •  
    • 36 mesaje
    4 Mar 2005, 22:20
    0 0
    eu nu sunt din Bic. dar ma gandeam sa vorbim putin despre aceste dureri crunte care si pe mine ma macina de vreo 2 ani.eu am 22 de ani si nu stiu de unde a aparut spondiloza cervicala si care coboara si pe spate . m-a cocosat de tot , si durerile... daca vrei sa vorbim ...
  •  
    • 57 mesaje
    5 Mar 2005, 18:09
    0 0
    Pot sa-ti scriu ce medicamente se folosesc in boala asta..dar nu inteleg..medicul care te-a diagnosticat nu ti-a dat nimic...??
  •  
    • 57 mesaje
    5 Mar 2005, 18:23
    0 0
    medicatia de baza se face cu AINS-antiinflamatoare nesteroidieneiclofenac,Arthrotec,Indometacin,FENILBUTAZONA,Piroxicam,Meloxicam. Fiecare are o doza de atac si apoi doze de intretinere.Se iau cu prudenta daca ai gastrita sau ulcer gastro-duodenal. Se face trat si cu: Salazopirina,Metotrexat sau terapie biologica:Remicade,etc. Medicam astea au reactii adverse si nu le poti lua fara sfatul medicului..
  •  
    • 57 mesaje
    5 Mar 2005, 18:30
    0 0
    nu vreau sa te sperii,dar e o boala grava.Trebuie neaparat tratata din timp.
    Se asociaza si termoterapia,electroterapia,kinetoterapia,rontgenterapia,ca adjuvante.
    multa bafta