va rog sa mi raspunda cine ma poate ajut
-
27 Feb 2005, 19:370 0salut ! sunt alexandra din iasi si am 17 ani si am o problema care tare mult as vrea sa stiu ca exista o solutie
Am pe corp un strat de par care se vede cam jenant vara nu pot purta tricouri cu maneca scurta ca se vede fff urat . Mama zice e din mostenire sora zice e de hormonii sincer as face orice sa scap de aceasta problema va rog mult de tot daca este cineva care ma poate ajuta sa mi raspunda prin mail la : alexandra_is@personal.ro sau aici pe forum as fi recunoscatoare . Va multumesc si am credinta in Dumnezeu ca voi reusi sa gasesc ceva care sa ma ajute sa rezolv asta . Alexandra iasi -
27 Feb 2005, 20:14Draga Alexandra, orice surplus de par se rezolva cu epilat, indiferent unde apare pe corp.
Nu stiu daca intr-adevar este dereglare hormonala asta ti-ar putea spune un endocrinolog. Insa daca este mostenire...nu prea ai ce sa faci, singura solutie este epilatul.
Succes. -
27 Feb 2005, 20:19subscriu la ce a zis raluca.
sa stii ca nu este nici o rusine sa te duci la cosmetica si sa ii ceri sa te epileze pe unde vrei, sunmt multe femei care fac asta.
daca vrei sa iesi mai iefin iti poti cumpara ceara pt epilat si sa te faci acasa .
nu are nici un rost sa iti creezi complexe, sunt multe femei in situatia ta .
ar fi f bine sa mergi la un endoctinolog, hirsutismul poate fi rezultatul unei boli, inclusiv PCOS (polychistic ovary syndrome). Daca ai si probleme cu tenul (cosuri) cu atat mai mult ar trebui sa te grabesti.
Pupici -
11 Mar 2005, 18:15ce n-ai inteles, scumpico?

Treaba e clara: primul pas este sa mergi la un endocrinolog, care iti poate spune daca problema ta se poate rezolva prin tratament hormonal si, daca nu, atunci singura solutie este sa te epilezi.
Totusi, am eu asa, o banuiala, ca pilozitatea de care te plangi tu se inscrie, de fapt, in limitele normale, iar obsesia ta in legatura cu chestiunea asta se datoreaza doar modei din acesti ani (cu mijlocul la vedere).