Respiratie urat mirositoare
-
0 0Cum se poate scapa de o respiratie urat mirositoare? Ce antibiotice se recomanda? Obishnuitele gume de mestecat si ceaiuri,deja sunt demodate si ineficiente......
-
Dar ce te faci daca nu ai carii dar ai cativa dintisori pusi acolo si care dau un miros neplacut.Eu una am fost la stomatolog si mi-a spus""Asta e,cu dintii pusi n-ai ce face??,Credeti ca asa e???
Si eu am nevoie de un sfat ca tare as vrea sa nu mai fiu nevoita sa rontai guma.Nu e intodeuna mirosul dar e,plus ca uneori mai am si sange. -
Nu, nu-i asa!! Doamne, ce explicatie! "asa e cu dintii pusi".
Daca lucrarile sunt puse cum trebuie nu TREBUIE sa ai probleme cu mirosul. Asculta-ma pe mine ca-s patita. Am avut si lucrari proaste in gura si din alea bune
"Puntea" (bridge) necesita atentie la curatire.
Pentru mirosul neplacut al gurii trebuie in primul rand sa fie dantura curatata cum trebuie - de 2 ori pe zi folosita ata dentara, apa de gura la fel, plus curatatul limbii. Ca sa nu mai vorbim de carii sau lucrari puse aiurea care permit mancarii sa intre in interior.
Daca toate astea sunt in perfecta stare si totusi mirosul persista, atunci poate fi o problema cu stomacul. -
Draga Morganna, in afara de ce au recomandat evele, poti incerca "Royal Breath" de la Medicalab (costa in jur de 20.000 lei - 25 capsule). Sunt 100% naturale.
Compozitie: Petroselini folium (patrunjel), Foeniculi fructus (fenicul), Aetheroleum menthae (ulei de menta). Produsul este special creat pt a inlatura mirosurile neplacute (ceapa, usturoi, tutun, alcool etc.). De asemenea, imbunatateste digestia, inlaturand fenomenele de balonare si colicile abdominale.
Sper sa iti fie de ajutor.
Succes!