crampe si spasme musculare

•  
    • 150 mesaje
    16 Nov 2001, 11:40
    1 0
    De 2 ani ma confrunt cu urmatoarea problema: am spasme si crampe musculare la piciorul drept in pulpa. Am facut o discopatie lombara si am ramas cu o aplatizare lombara L4-L5. Am incercat o gramada de de tratamente: fizioterapie, acupunctura, bai cu plante, homeopatie. Mi se spune ca nu asimilez calciu si magneziu. Nu cunoaste nimeni un tratament bun?
  •  
    • 22 mesaje
    21 Nov 2001, 12:17
    0 0
    Si mie mi se intampla la fel: crampe dar numai noaptea in gamba si dureri insuportabile. Dar un doctor mi-a zis ca, intr-adevar este vorba de lipsa de calciu. Am facut niste injectii cu calciu si s-au mai rarit atacurile. Incearca totusi o cura de calciu injectabil si intravenos si intramuscular, totusi.
  •  
    • 150 mesaje
    22 Nov 2001, 13:17
    1 0
    Multumesc pentru sfat. Dor tare injectiile cu calciu?
  •  
    • 22 mesaje
    23 Nov 2001, 10:51
    0 0

Nu prea dor...cele intramusculare dor putin, iar cele intravenoase pisca putin la inceput. Dar, referitor la cele intravenoase, trebuie facute foarte incet si cu rabdare; cand se introduce fiola de calciu in sange, se produce un val de caldura in tot organismul. Este o senzatie stranie, interesanta. Iti doresc multa sanatate.
  •  
    • 8 mesaje
    26 Nov 2001, 15:07
    0 0
    spasmele musculare pe care la mai resimt si eu, mi le atenuez inghitind magneB6, sau millgama, mie mi-au facut bine. La mine se localizeaza in zona cefei. Mai stiti si altceva?
  •  
    • 9 mesaje
    11 Ian 2002, 19:14
    0 0
    O cura de calciu trebuie insotita cu aport de magneziu si neaparat de VIT. D
    pt. asimilarea acestuia..