crampe si spasme musculare
-
16 Nov 2001, 11:401 0De 2 ani ma confrunt cu urmatoarea problema: am spasme si crampe musculare la piciorul drept in pulpa. Am facut o discopatie lombara si am ramas cu o aplatizare lombara L4-L5. Am incercat o gramada de de tratamente: fizioterapie, acupunctura, bai cu plante, homeopatie. Mi se spune ca nu asimilez calciu si magneziu. Nu cunoaste nimeni un tratament bun?
-
21 Nov 2001, 12:17Si mie mi se intampla la fel: crampe dar numai noaptea in gamba si dureri insuportabile. Dar un doctor mi-a zis ca, intr-adevar este vorba de lipsa de calciu. Am facut niste injectii cu calciu si s-au mai rarit atacurile. Incearca totusi o cura de calciu injectabil si intravenos si intramuscular, totusi.
-
23 Nov 2001, 10:51

Nu prea dor...cele intramusculare dor putin, iar cele intravenoase pisca putin la inceput. Dar, referitor la cele intravenoase, trebuie facute foarte incet si cu rabdare; cand se introduce fiola de calciu in sange, se produce un val de caldura in tot organismul. Este o senzatie stranie, interesanta. Iti doresc multa sanatate. -
26 Nov 2001, 15:07spasmele musculare pe care la mai resimt si eu, mi le atenuez inghitind magneB6, sau millgama, mie mi-au facut bine. La mine se localizeaza in zona cefei. Mai stiti si altceva?
-
11 Ian 2002, 19:14O cura de calciu trebuie insotita cu aport de magneziu si neaparat de VIT. D
pt. asimilarea acestuia..