slabeste usor si sanatos

•  
    • 11 mesaje
    3 Ian 2012, 15:47
    0 0

un articol interesant si sper folositor  despre cum sa scapi de cateva kg in plus fara diete pe:  http://www.roduceri.ro/category/articole/

•  
    • 5 mesaje
    20 Iun 2012, 02:09
    0 0
    Buna Woolly! ce sa zic, cred ca fetele au nevoie de mai multe info.e folositor articolul...Cred ca cel mai bine e sa mancam sanatos,,fructe,legume,carna slaba (daca nu puteti fara!!!),combinat cu miscare muulta ,eu fac kickboxing si folosesc tablete Chilliburner sa dau jos mai mult cand fac efort si ca sa imi mai stapesc pofta de mancare.Sunt o mare pofticioasa si stiti fetelor,ce greu e sa te abtii de la duuulciuuri .Eee dupa o luna cine arata binisor,ia sa vad in august cum arat pe plaja si va trimit pozici ...in timp ce imi vad de rutina ma informez bine,asa am dat peste 

http://www.instilulmeu.ro/2012/05/21/kilogramele-in-plus-atacate-pe-mai-multe-fronturi/ ,de va e de folos luati si aplicati

•  
    • 1 mesaje
    3 Feb 2013, 19:06
    0 0
    Pentru persoanale care sufera de obezitate si au un indice al masei corporale de peste 35 cea mai buna optiune este interventia chirurgicala. Mai multe informatii gasiti pe www.dantimofte.ro
    Acest mesaj a fost editat de către natalia01: 3 Feb 2013, 19:09
  •  
    • 5609 mesaje
    4 Feb 2013, 04:46
    0 2
    woolly said:

un articol interesant si sper folositor  despre cum sa scapi de cateva kg in plus fara diete pe:  http://www.roduceri.ro/category/articole/

M-a amuzat teribil, site-ul de l-ai laudat aici  tocmai  a fost suspendat!

•  
    • 5144 mesaje
    4 Feb 2013, 09:37
    0 2
    Maricon said:
    woolly said:

M-a amuzat teribil, site-ul de l-ai laudat aici  tocmai  a fost suspendat!

maricon, a tunat si s-au adunat... prima ne promite minuni fara diete (probabil si fara sport), a doua ne spune ca cel mai sanatos e sa avem meniu de iepure si sa suplimentam si cu pastile, iar ultima, cireasa de pe tort, ne trimite la bisturiu
    fetelor, un corp frumos si sanatos se tine cu munca; restul sunt basme.

•  
    • 2 mesaje
    26 Feb 2013, 15:54
    0 1
    Eu am reusit sa slabesc dupa ce am utilizat suplimentele alimentare acaiberry900. Le-am luat de pe http://acaiberry900.ro si le-am folosit cam 2 luni. Mi-au intensificat arderile si mi-au scazut apetitul. Sunt multuita de el!
  •  
    • 5 mesaje
    27 Feb 2013, 00:47
    0 0
    Pe 16 martie 2013, incepand cu ora 13:30, va avea loc la Alexandreea Sports&Spa prima editie Health & Fitness Tour Romania, evenimentul ce promoveaza activitatea fizica, un stil de viata sanatos si implicarea sociala.

Intr-un spatiu de 850 mp, timp de 4 ore peste 400 iubitori de sport vor putea face exercitiile preferate alaturi de cei mai buni instructori de Zumba, Capoeira si Dans Sportiv si, in acelasi timp, vor ajuta la achizitionarea de echipamente sportive pentru scolile de la sate.

https://www.myticket.ro/evenimente/health-fitness-tour-ed-1-alexandreea-club-fitness-spa-bcuresti-16-martie-2013.html
  •  
    • 15 mesaje
    28 Feb 2013, 15:11
    0 0
    Foloseste in dieta apa ZEN alcalina ionizata hidrateaza si energizeaza organismul in plus apa ZEN combate si elimina acidoza cauza bolilor degenerative si metabolice.

Alimentele pe care le consumam (carne, lactate, dulciuri, prajeli, sucuri etc) induc aciditate in organism favorizand astfel aparitia bolilor.

Apa ZEN "stinge" aciditatea prin reglarea ph-ului.

http://apazen.blogspot.ro/2013/02/apa-zen-combate-si-elimina-acidoza.html

•  
    • 128 mesaje
    1 Mar 2013, 12:58
    0 0
    Buna ziua,
    pentru scaderea in greutate se recomanda initierea curei cu 1-2 luni de detoxifiere a oganismului, urmata de o perioada de 2-3 luni cu remedii naturale care cresc lipoliza, scad apetitul si eventual si remedii care scad nevoia crescuta catre dulciuri, pentru persoanele care se confrunta cu ea.Toate aceste remedii din plante medicinale sub forma de plbere sau extracte, incapsulate sau sub forma de tinctura sau ceai, se gasesc in trusa de slabit Daphne.Aceste remedii pot fi administrate in combinatii personalizate in functie de gradul surplusului de greutate.Astfel in formele usoare se pot lua doar ceaiurile.Pentru efecte mai accentuate se asociaza tincturile iar pentru efecte maxime se pot asocia toate cele 3 forme de produse(ceai, tinctura si capsule).
    Orice cura de slabire este necesar sa fie asociata cu o dieta corespunzatoare ce cuprinde o alimentatie sanatoasa :saraca in grasimi animale, alimente semipreparare, cu aditivi alimentari toxici, de patiserie, dulciuri si bogata in fructe, legume crude, cereale, consum de lichide(apa plata, de izvor, sucuri naturale de fructe si legume, ceaiuri) de minim 2 litri pe zi si realizarea de exercizii fizice, sport, minim 30' pe zi.
  •  
    • 1 mesaje
    15 Mar 2013, 16:18
    0 0
    Eu am slabit 30 kg in 5 luni. Nu am facut nici o dieta, doar am baut suc din iarba de grau.Si nu am mancat dupa ora 6. Mi-a reglat metabolismul si este plin de vitamine. Regenereaza, detoxifica, alcanizeaza, 100 % natural. Ajuta la multe boli. Am avut si hemoroizi, nu mai am. Desi am si fost operat din cauza asta, recomand la toata lumea. Pe siteul lor se poate citi toate efectele benefice. Am vazut ca si cancerul se trateaza cu acest suc. Dar pot sa zic ca nu mai imi cade nici parul de atunci. Sanatate! http://vitalgrass.com/
  •  
    • 6 mesaje
    4 Apr 2013, 16:22
    1 0
    Buna ,
    Pentru a ajunge la greutatea dorita , eu am incercat un supliment alimentar bogat in fibre . Efectul este foarte bun deoarece reduce senzatia de foame . Combinat cu exercitiul fizic , rezultatul este si mai bun . Am reusit sa slabesc 4 kilograme intr-o luna , iar pentru mine este suficient . Produsul se numeste Happy Colon si este achizitionat de la firma Ladys , are un pret avantajos asa ca vi-l recomand cu drag .Spor 
  •  
    • 1 mesaje
    9 Apr 2013, 15:15
    0 0
    Ca sa slabesti sanatos e nevoie de multa atentie.Urmati pasii din ghidul Sanatatea-parte din fericire de aici http://bit.ly/Sanatatea-partedinfericire
  •  
    • 1 mesaje
    16 Apr 2013, 11:16
    0 0
    Uitati aici un filmulet fain cu un produs de slabit

http://www.youtube.com/watch?v=F5qbzV-K1do
  •  
    • 5 mesaje
    16 Apr 2013, 16:04
    0 0
    Buna fetelor, eu am reusit sa slabesc 2 kg dupa doar 5 sedinte de CRIOSAUNA, o terapie deloc dureroasa si foarte benefica si asupra sanatatii. Te ajuta sa scapi de stres, dureri menstruale, probleme articulare si de reumatism, riduri, celulita si kg in plus. Incercati, Mai multe detalii gasiti aici www.luarabeauty.ro/criosauna
  •  
    • 12 mesaje
    16 Apr 2013, 23:31
    0 0
    buna fetelor....eu am baut ceai verde si detoxifiaza organismu si ajuta mult la ten si am slabit cam dupa 2 luni de baut vreo 5 kg apoi nici un kg cred ca s-a obisnuit organismu...acum beau ceai de crusin si ma ajuta foarte mult slabesc cam 2 kg pe luna mia reglat tranzitu intestinal nu mai am pofta de mancare il combin cu sport si merge...am auzit la tv ca ceaiul de papadie e bun pentru slabit a incercat cineva?? 
  •  
    • 174 mesaje
    17 Apr 2013, 16:43
    0 0
    gaby32 said:buna fetelor....eu am baut ceai verde si detoxifiaza organismu si ajuta mult la ten si am slabit cam dupa 2 luni de baut vreo 5 kg apoi nici un kg cred ca s-a obisnuit organismu...acum beau ceai de crusin si ma ajuta foarte mult slabesc cam 2 kg pe luna mia reglat tranzitu intestinal nu mai am pofta de mancare il combin cu sport si merge...am auzit la tv ca ceaiul de papadie e bun pentru slabit a incercat cineva?? 

E cam "dur" ceaiul de crusin, ti-as recomanda sa renunti la el. Sportul e sfant, lasa ceaiurile... Am avut ghinionul sa vad cum arata o persoana dupa ce consuma ceai de papadie o perioada indelungata, fara sport... mi-a lasat impresia ca fiecare parte din corp atarna... oribil!

•  
    • 5 mesaje
    8 Mai 2013, 17:13
    0 0
    Buna. Pentru cei care isi doresc o metoda de a slabi si in acelasi timp de a se detoxifia intr-un mod sanatos le recomand din suflet serviciile unei noi clinici din Bucuresti. Eu am facut pana acum 2 sedinte de colon hidroterapie,masaje anticelulitice si chiar un tratament galvanic pentru corp si sunt incantata de rezultate! Daca vreti mai multe informatii intrati pe site-ul clinicii.www.harmony-clinic.ro
  •  
    • 2 mesaje
    13 Mai 2013, 14:13
    0 0
    Consider ca e totul vine din cap. Eu incerc sa mananc sanatos, sa ma informez cat mai mult, sport moderat (3 ori pe saptamana) si somn - la ultimul inca nu m-am reglat ff bine. Am slabit mult dupa ce mpam despartit de fostul meu si de atunci, pt ca mi-a placut cu aratam, am inceput sa am grija de mn mai mult si sa ma mentin
  •  
    • 9 mesaje
    10 Iun 2013, 17:53
    0 0
    Sunt anumite alimente ce pot ajuta la arderea caloriilor : ardeiul iute, ghimbirul, grapefruit etc., dar nu cred ca exista diete minune si singura dieta care este cu adevarat buna este cea pe care o poti tine mereu.
    Eu de cand m-am reapucat de sport, de vreo 2 luni, ma simt foarte bine. Am mai multa energie, simt ca sunt mai ferma si postura mi s-a imbunatatit. Stand la birou toata ziua pe scaun nu imi ajuta deloc coloana si medicul mi-a recomanda sport pt. a intari muschii.
    Primul pas a fost sa imi gasesc o sala langa mine, - 168 Sport in blocurile Asmita, de pe langa Mercedes Vacaresti - si mi-am propus sa merg macar de 3 ori pe saptamana.
    Combin inot, sala si aerobic. Cursurile de aerobic sunt fff misto si chiar vezi rezultate. Plus ca am o energie dupa vreo jumatate de ora dupa curs de nu mi-a venit sa cred.
    Va sfatuiesc sa lasati lenea la o parte, o singura viata avem si trebuie sa avem grija de corpul nostru, pentru ca nimeni altcineva nu o va face Diete si pastile minune nu exista.