lentile antireflex
-
24 Feb 2005, 16:400 0Buna evelor,
Vreau sa-mi fac o pereche de ochelari pentru protectie...lucrez foarte mult pe calculator aproximativ 10 ore pe zi. La controlul oftalmologic mi s-a zis ca nu am nevoie de ochelari decat pentru protectie si atat. Rugamintea mea este sa-mi spuneti ce marca e buna la lentile de ochelari (ex. Zeiss, Hoya etc). -
25 Feb 2005, 10:28Chiar nu este nimeni cu ochelari pe aici?...
sa-mi dea si mie o mana de ajutor? -
25 Feb 2005, 10:51Draga mea, eu personal nu stiu, dar se pare ca zeiss e f. buna in domeniu...si sover...
-
25 Feb 2005, 15:07Lentilele cu strat antireflexie nu te ajuta cu cine stie ce. Adica, ma rog, femeile isi inchipuie ca sunt mai sexy cu ochelari finuti de vedere - barbatii insa nu sunt de aceeasi parere!
Singura modalitate de a-ti proteja intrucatva ochii este sa lucrezi pe un monitor de foarte buna calitate, pe care sa il asezi sub nivelul ochilor si sa faci pauze cat mai dese pentru a privi intr-un punct indepartat, pe fereastra.
Mdeh... cam greu...
Cat despre marca ochelarilor... lentile cu strat antireflexie de foarte buna calitate fac si romanii nostri, la IOR, asa ca nu-ti bate prea tare capul in privinta asta si nu cheltui cat nu face, pe ochelari straini si scumpi.