ajutor ?????am uitat sa iau pastila

•  
    • 65 mesaje
    24 Feb 2005, 13:13
    0 0
    Va urmaresc de f.mult timp. citesc mesajele voastre dar pana acum nu am intrat .va rog sa ma ajutati si pe mine am inceput folia de Mercilon pe 17 si pe 21 am uitat sa iau pastila ,pe 22 am luat-o si pe cea de pe 21,adica pe 22 seara am luat-o si pe cea de pe 21 si 22,sunt riscuri sa raman insarcinata sau tb sa ma protejez.Multumesc
  •  
    • 215 mesaje
    24 Feb 2005, 13:34
    0 0
    Pentru mai multa siguranta protejeaza-te pana la urmatoarea menstruatie. Asculta pe cineva care a patit-o, am avut incredere in ceea ce scria pe prospect si ........
    Nu lasa la voia intamplarii, mai bine previi!!! Bafta si pupici!
  •  
    • 65 mesaje
    24 Feb 2005, 14:36
    0 0
    mersi pt.raspuns...credeam ca daca au trecut 5 zile,fiind la inceput nu se intampla nimic....
  •  
    • 65 mesaje
    24 Feb 2005, 15:35
    0 0
    in prospect scrie ca poti sa le iei inb 12 ore si esti protejata,la mine au trecut 24...si restul le iau degeaba luna asta
  •  
    • 14 mesaje
    24 Feb 2005, 15:57
    0 0
    Tinand cont ca pe 17 ai inceput sa le iei, inseamna ca atunci a fost prima zi de ciclu. Pe 21 erai cumva in perioada sigura. Faptul ca iei pastile nu inseamna ca poti sa renunti la prezervativ, chiar daca ai un partener sigur si stabil. Nu intrerupe pastilele pentru ca iti dereglezi ciclul. Eu am facut asta si nu fost bine. Continua cu ele si nu le mai lua pe cele pe care le-ai uitat decat in intervalul de 12 ore.
    Si nu uita de prezervativ!!!! Pastilele te feresc de sarcina, dar sunt lucruri mult mai rele de care nu te feresc.
  •  
    • 575 mesaje
    24 Feb 2005, 18:48
    0 0
    Sa nu mai iei 2 pastile o data!!! Iti bombardezi organismul!!! Ascuta de prospect: daca iti aduci aminte in intervalul de 12 ore o iei, daca nu la ora obisnuita o iei pe urmatoarea. Si protectie pana la sfarsitul lunii. Eu asa stiu.
    Sa-ti fie de folos.
  •  
    • 65 mesaje
    25 Feb 2005, 09:59
    0 0
    Mersi Oana..pt.detalii .Eu iau pastile de 2 ani si pe 17 incepeam o noua folie dupa perioada de ciclu .In prospect scrie ca dupa ce termini ultima pastila faci pauza 7 zile perioada in care iti vine ciclu si in a 8 -a zi incepi o noua folie,.Pe 17 am inceput o folie noua , pe 21 AM UITAT SA O IAU si pe 22 le-am luat pe amandoua.
    Eu sunt casatorita de 10 ani, nu e chestia de prezervativ decat pt.sarcina.Credeam ca vi s-a mai si intamplat si voua la inceput si ati facut fara protectie si nu ati ramas gr.Va pup.
  •  
    • 14 mesaje
    25 Feb 2005, 14:59
    0 0
    Imi pare rau, nu stiam ca esti maritata. Sper ca nu te-ai suparat prea tare pe mine, dar in alte cazuri este un sfat bun.
  •  
    • 65 mesaje
    25 Feb 2005, 15:55
    0 0
    stai linistita,nu m-am suparat, orice sfat e folositor
    va pup wek placut
  •  
    • 361 mesaje
    25 Feb 2005, 16:23
    0 0
    Si mie mi s-a intamplat sa uit sa iau pastila intr-o zi si la sfatul medicului ziua urmatoare am luat doua si am continuat sa iau intreaga folie pentru ca altfel iti vine ciclul imediat ce le intrerupi.