ajutooooorrrrr!!! sunt gravida?
-
0 0Buna fetelor. Sunt extrem de speriata pentru ca imi intarzie menstruatia. Am avut ceva timp in urma un contact sexual neprotejat, adica o penetrare mai bine zis fara sa ejaculeze in mine. Eram in a doua zi de la finalizarea menstruatiei si am luat si postinor. La trei zile de la administrarea acestei pilule am avut niste sangerari asemanatoare menstruatiei, dar au durat mai putin. Am facut deja doua teste de sarcina cu rezultat negativ, dar menstruatia nu apare. Cand trebuie facute testele ptr ca rezultatul lor safie cat de cat concludent? Folosirea acestei pastile postinor poate provoca dereglari ale menstruatiei?
-
carmen, probabil ca ciclul ti-e deja dereglat din cauza pilulei, asa ca degeaba mai faci calcule.
Testele sint in general destul de sigure si daca zici ca ai facut doua cu acelasi rezultat, eu zic ca nu mai are rost sa te stresezi.
Eventual ia-o ca o invatatura de minte si gindeste-te la niste metode serioase de contraceptie de acuma inainte. -
Draga mea linisteste-te nu ai de ce sa-ti faci griji. Putine sanse sa fii insarcinata. Atentie in general pilulele de a doua zi deregleaza menstruatia asa ca nu te impacienta. Mare atentie alta data si incearca sa nu mai ajungi in situatia asta. Daca ai o viata sexuala regulata incearca varianta pilulelor contraceptive si/sau prezervativul. Nu uita, te joci cu sanatatea ta!!!!! Mare grija. Pupici!