ajutooooorrrrr!!! sunt gravida?

•  
    • 7 mesaje
    23 Feb 2005, 16:31
    0 0
    Buna fetelor. Sunt extrem de speriata pentru ca imi intarzie menstruatia. Am avut ceva timp in urma un contact sexual neprotejat, adica o penetrare mai bine zis fara sa ejaculeze in mine. Eram in a doua zi de la finalizarea menstruatiei si am luat si postinor. La trei zile de la administrarea acestei pilule am avut niste sangerari asemanatoare menstruatiei, dar au durat mai putin. Am facut deja doua teste de sarcina cu rezultat negativ, dar menstruatia nu apare. Cand trebuie facute testele ptr ca rezultatul lor safie cat de cat concludent? Folosirea acestei pastile postinor poate provoca dereglari ale menstruatiei?
  •  
    • 524 mesaje
    23 Feb 2005, 16:43
    0 0
    Nu cred ca esti gravida, daca erai la 2 zile dupa menstruatie si ai luat si pilula de a doua zi. Da, aceasta poate provoca dereglari destul de marisoare. Eu zic sa te calmezi.
  •  
    • 7 mesaje
    23 Feb 2005, 16:46
    0 0
    Multumesc pentru ca mi-ai raspuns asa repede. Dar testele de sarcina la cat timp de la posibilul contact sexual neprotejat se fac?
  •  
    • 4 mesaje
    23 Feb 2005, 17:15
    0 0
    Sunt de acord cu riana.
    Testele se fac dupa 10 zile de la contact. Eu zic sa-ti pastrezi calmul. Este foarte important.
  •  
    • 7 mesaje
    23 Feb 2005, 17:23
    0 0
    Am facut deja doua teste si ambele au iesit negative. Sunt extrem de stresata. Au trecut 7 zile de intarziere a menstruatiei. Mi-e frica de mor.
  •  
    • 7 mesaje
    23 Feb 2005, 17:56
    0 0
    Fetelor, ma chinuie alta chestiune. Nu stiu sa imi calculez data cand trebuie sa apara menstruatia. Am avut in perioada 17-20. 01, am luat postinor, apoi am avut acele sangerari de doua zile 27-28.01. Le iau si pe astea in calcul ca pe o menstruatie?
  •  
    • 602 mesaje
    23 Feb 2005, 18:02
    0 0
    carmen, probabil ca ciclul ti-e deja dereglat din cauza pilulei, asa ca degeaba mai faci calcule.
    Testele sint in general destul de sigure si daca zici ca ai facut doua cu acelasi rezultat, eu zic ca nu mai are rost sa te stresezi.
    Eventual ia-o ca o invatatura de minte si gindeste-te la niste metode serioase de contraceptie de acuma inainte.
  •  
    • 7 mesaje
    23 Feb 2005, 18:28
    0 0
    Da, asta e invatatura de minte. sper sa nu fie cu urmari grave
  •  
    • 9835 mesaje
    23 Feb 2005, 18:28
    0 0
    DA, consideri sangerarea aceea ca pe o menstruatie obisnuita. Normal, pentru ca de fapt este o menstruatie indusa. Prin urmare, chiar zilele astea ar trebui sa-ti vina iarasi.
    Hai, linisteste-te, totul este in regula.
  •  
    • 7 mesaje
    23 Feb 2005, 18:39
    0 0
    Multumesc Donna! Asta chiar nu stiam, ca si acele sangerari sunt de fapt o menstruatie. Iti multumesc mult de tot si pentru incurajare, si tie, si celorlalte fete.
  •  
    • 215 mesaje
    24 Feb 2005, 11:46
    0 0
    Draga mea linisteste-te nu ai de ce sa-ti faci griji. Putine sanse sa fii insarcinata. Atentie in general pilulele de a doua zi deregleaza menstruatia asa ca nu te impacienta. Mare atentie alta data si incearca sa nu mai ajungi in situatia asta. Daca ai o viata sexuala regulata incearca varianta pilulelor contraceptive si/sau prezervativul. Nu uita, te joci cu sanatatea ta!!!!! Mare grija. Pupici!
  •  
    • 7 mesaje
    25 Feb 2005, 11:45
    0 0
    Fetelor, am scapat de stress. Va multumesc mult inca o data.