gravidele si avionul
-
23 Feb 2005, 11:310 0Nu e o gluma, e ceva foarte serios: vreau sa va intreb daca in cazul unei sarcini fara probleme poti zbura 2h in luna 5-6?
Multumesc -
23 Feb 2005, 11:43din cate stiu eu,pana in luna a 7a nu e nici o problema daca vei calatori cu avionul.Dar,cel mai bine,te interesezi la Tarom.
-
23 Feb 2005, 12:15Am sunat la tarom, totul e ok pana in luna a 8, dincolo de luna a 8 trebuie sa anunti la aeroport, probabil sa-si ia si ei masuri de precautie daca incepe travaliul in timpul zborului.
Eu ma interesam mai mult ca si sanatate a fatului si a mamei, daca se poate intampla ceva? -
24 Feb 2005, 11:10eu stiam ca exista o categorie de oameni care pot avea probleme dupa un zbor cu avionul ... nu neaparat gravidele ... ci persoanele care au probleme legate de coagubilitatea sanguina ... exista riscul ca stand nemiscate un nr de ore 8, 10 si avand probeme de genul asta sa se formeze cheaguri de sange in venele membrelor inferioare, iar in cazul in care persoanele sunt si insarcinate riscul e si mai mare ... eu zic ca cel mai sigur este sa intrebi doctorul care iti supravegheaza sarcina ...