jurnal de slabire
-
0 0buna din nou! deschid acest topic pentru toate cele care sunt in proces de transformare si desavarsire a siluetei lor!
propun sa scriem kilogramele de la care am inceput, tinta pe care o avem, kg pierdute si ce mancam zilnic, si asta pe fiecare zi, poate in felul asta facem schimb de experienta.
pupici! -
varsta: 20
inaltime:170 cm
greutatea cu care am inceput: 86 kg
greutatea tinta: 55 kg
greutatea actuala: 84kg
regim : disociat pe cate 3 zile
timp de la inceperea regimului: 6 zile
altele: fumatoare, nici o nastere
activitate sportiva: aerobic- 3x 1h/saptamana
alte obiective: scapat de celulita
azi a fost a treia zi de legume si am mancat urmatoarele:
dimineata: salata din 1 mar ras, un morcov ras, un pastranac ras
pranz : 2 fibrobar 1 salata verde mica +zeama de la 1 felie lamie 6 + 1/2 lingurita ulei, 5 prune uscate
seara: 2 banane, 5 prune uscate
activiatate sportiva: plimbare in parc la pas alert- 30 min (daca asta se numeste sport
lichide consumate: 2 l ceai verde cu spirulina, 1 l apa plata
tonus: ma mentin pe pozitii, mi-e frica insa de zilele urmatoare cand voi manca lactate respectiv carne .
tentatii: era sa mananc niste ciocolata alba cu crema
m-am abtinut insa
premiu pt cele 2 kg pierdute: sedinta de cosmetica + vopsit par
sperante: sa slabesc in continuare si sa imi mentin vointa de pana acum . -
Wow! pisu nu exagera mama!!!! Sa nu-ti treaca prin cap sa ajungi la 55 kg, sa lesini pe strada. Ar trebui sa ai vreo 70-72maxim, pe bune, mi-a spus medicul de familie. Stiu ca era o formula si trebuia sa dea coeficientul 18,5 pentru greutatea normala. Poti intreba este un interval destul de larg acceptat la 55kg sigur nu intra in el.
Nici nu stii cat de aproape suntem ca dimensiuni, acum ca tot le-ai spus. Ce-i drept eu am ceva mai multi ani decat tine, dar kg acceptate in plus pe baza de varsta sunt nesemnificative.
fetele care sunt mai usoare au si oasele
mai subtiri, ceea ce s-ar parea ca nu-i cazul nostru. -
cazul meu nu e sigur! am facut inot si abschet in copilarie, so...
iti dai seama!
treaba e ca eu nu vreau sa ma incadrez in standarde dar stiu cum aratam la greutatea aia si...mi-e dor sincera sa fiu! nici bolnava nu eram, sa stii! sa dea Dumnezeu sa ajung macar la 70 si mai vedem apoi, ala cu 55 e asa...tinta finala sa am la ce visa ! -
Bine, ideea este ca vrei sa te apropii de greutatea ideala, asa ca spor...
55 kg aveam si eu cand eram adolescenta, cred ca si tu, dar cu inaintarea in varsta corpul se schimba si metabolismul la fel.
O adolescenta la 55 kg si 1.70m arata bine, acum eu una cred ca as speria lumea si m-ar lua cu farasul sa cantaresc atat. Diferenta este foarte mare.
Bafta! sa arati SUPER!!!!!!!!! -
mai fata draga, stii de la ce vine scarsdale? de la numele uneia din cele mai naspa inchisori din lume.
regula a jurnalului: nu au voie sa scrie decat perosane majore!
la varsta asta mai bine faci sport ca sa scapi de celulita si sa te dezvolti armonios, nu e ceva rau in a renunta la fainoase si dulciuri dar de la asta pana la regim...sorry! nu te mai lua atta dupa manechine, 60 kg e greutatea ideala la inaltimea ta. Nu zic, si eu vreau sa am 55, insa am 20 ani, si nu 15! tu chiar vrei sa iti faci hormonii praf? vrei sa ajungi o epava care trebuie sa ia anticonceptionale sa ii vina menstra lunara? eu am trecut prin asta si nu iti doresc! mai bine faci sport zilnic, esti la liceu, ai timp! in fine, treba ta, dar pe topicul asta nu ai ce cauta! -
Te rog da-mi detalii despre experienta ta cu menstra.Sa-ti spun despre mine: am slabit cam 6 kg a coincis cu o perioada in care luam Diane35, cand am oprit pastilele nu am mai avut ciclu.Am mers la ginecolog,care mi-a dat duphaston si antibiotice pt. raceala, degeaba nu mia venit ciclu.A zis ca am intrat la menopauza si sa ma consolez.Am mers apoi la endocrin,acesta mi-a dat un set de analize, care au iesit binisor.Mi-a prescris minerale, vitamine si Logest.De 1 an jumate iau Logest.Le-am orpit o luna dar vazand ca nu mi-a venit ciclul le-am reluat. Am o banuiala ca ar fi din cauza slabitului, endocrinul a zis ca nu, dar nu stiu ce sa mai cred.Am 37 de ani si-mi mai doresc un copil.
-
varsta: 26 ani
inaltimea:1,68 m
greutatea cu care am inceput:83 kg
target: 55 kg
greutatea actuala: 77 kg
regim: recomandat de medic + diverse pastile; l-am prezentat pe "incepem o dieta?"
timp de incepere regim: 1 februarie
activitate sportiva: deloc (lipsa timp, din pacate)
alte obiective: scapat de celulita si vergeturi
Mananc cam la fel in fiecare zi, cu exceptia week-endului cand mai imi gateste mama cate ceva.
In special la 6 dimineata 2 felii paine integrala cu sunca de pui + fructe, la 11 - Viaredin, la 15 - fructe si la 20 - Viaredin + fructe.
Nu am voie sa mananc nimic inte mese. Cand mi se face foame beau apa. Mi-e foarte greu sa beau 2 litri de apa pe zi.
Tin acest regim de 22 de zile, am slabit 6 kg, nu mi se mai foame intre mese decat foarte rar.
Mult succes!!!! -
Buna, fetelor am ajuns si eu la voi.
Pe scurt: am 31 de ani si 77 kg. Vreau cu 20 in minus. Sunt la a treia zi de carne si ma simt ca dracu. Poate e vremea de vina, dar ma doare capul ingrozitor, parca sunt pe alta planeta.Deocamdata n-am reusit sa fac sport, dar nici sa scad in greutate. Am un copil de 3 ani, asa ca nu pot deocamdata sa merg la sala. Desi pe cantar nu se vede mare lucru, simt pe haine, ceea ce ma incurajeaza.
Pt Mirela 68- si eu am aceleasi probleme cu ciclul ca si tine. Si eu am renuntat la Diane si sunt sub Duphaston.La mine merge bine, sa stii ca nu e din cauza slabitului, mie edocrinologul mi-a spus clar ca trebuie sa slabesc ca sa poata functuiona mai bine ovarele. Daca-ti mai doresti un copil, primul pas e sa slabesti. Eu asa am reusit sa-l fac pe baiatelul meu. Daca vrei date in plus, scrie-mi , pot sa-ti spun si despre tratament naturist -
Ce-am observat eu :
-pisu-miau - la 1.70 vrea sa ajunga la 55kg , dar o sfatuieste pe Samantha (1,70) ca la inaltimea ei -greutatea ideala este 60kg ....????
Acu'sa va zic eu ..am 1,70 si 55kg - si trebuie sa mai dau jos vreo 3..Chestia aia care o zice Raluca (parca)..ca ar trebui la 1,70 sa avem 70/72 kg ...hai sa fim serioase ...Doar slabiti ca sa aratati bine ..nu sa ramaneti tot plinute ...Un 55kg - pare ok ..dar eu zic..daca tot v-ati chinuit ..mai dati 1/2 si atingeti perfectiunea ..
Este foarte important insa , nu sa fiti foarte slabe , ci sa aveti o piele intinsa si ferma ..Asa ca va trebui sa combinati dietele macar cu masaj , daca nu chiar si sport ..Eu nu merg la sala , dar macar 4/5 zile din sapte ( cand nu sunt f. obosita ) ..urc si cobor pe scari ..Si tinand cont ca stau la 14...E ceva miscare ...
Succes si rabdare in continuare ! -
Eu nu am probleme cu greutatea.Acum patru ani am avut niste probleme cu acneea. Dermatologul mi-a prescris Diane35 si m-a sfatuit sa ma las de fumat. De frica sa nu ma ingras din cauza pastilelor si nefumatului am avut grija de alimentatie (fara prajeli, grasimi, dulciuri decat ocazional). Am slabit vreo 6- 7 kg.Am 55 kg la 1,70 m,deci n-ar fi asta problema.As vrea sa stiu daca exista o analiza care sa spuna clar daca am intrat in menopauza.Cu Logest am ciclul regulat.Va pup si dati-mi sfaturi.
-
Mirela , cred ca o analiza hormonala iti poate spune asta ..Daca 68 este varsta ta ..tu inca iei Logest ??
Nu stiu foarte multe despre menopauza , dar nu-mi suna bine chestia asta cu pilulele la varste inaintate ...Eu dupa doar 6 ani am avut probleme uterine - iar una din cauze se pare ca a fost Logestul...Dar sa iei la peste 60 de ani ..Eu zic ca nu-i de bine ..
Si ce naiba ..toate femeile pe care le cunosc au intrat la menopauza in jur de 50-55..daca ai 68 ar cam fi cazul .. -
Ce idioata sunt !!!
Hai nu ma injura , dar nu citisem pana la capat primul tau mesaj !Acu' vad ca ai 37 ..M-a indus in eroare nick-ul..
In cazul asta e cam devreme...dar s-a mai intamplat ...
Oricum , Pilulele nu sunt bune !Nu te lua dupa prospectul Logest-ului -" previne cancerul uterin" - Eu sunt dovada vie ca e o minciuna! -
Am aterizat si eu aici.
varsta: 24
inaltime:168 cm
greutatea cu care am inceput: 75 kg
greutatea tinta: 55 kg
regim : disociat pe cate 3 zile
timp de la inceperea regimului: 2 zile
altele: nici o nastere
activitate sportiva: nu am timp
alte obiective: scapat de celulita
Draga pisu, am urmat aproape intocmai pasii tai de "prezentare", sper ca nu te deranjeaza.
Ieri nu am reusit sa mananc nimic pana seara pe la 5 jumate, cand am manct jumatate de piept de pui pe gratar si atat in rest doar ceai si apa. Din cauza medicamentelor nu imi este foame
.
Azi pana la ora asta nu am avut timp sa mananc, probabil doar deseara cand voi ajunge acasa.
Cam atat pana acum. Va pup! PA! -
Maddy ma refeream strict la pisu, nu la tine.
70-72 e greutatea maxim admisa ca fiind normala, la 1.70m.
Daca citeai atent mesajele vedeai ca asta depinde si de grosimea oaselor si intervalul acceptat ca fiind normal este destul de mare.
Daca ai 55kg la 1.70m bravo tie, dar asta nu este valabil pentru toata lumea. Si eu am vazut manechine care se apropie de 1.80m si au 50 si ceva de kg, dar acelasi lucru nu-i valabil pentru toata lumea. Daca au oasele subtiri arata bine, dar altele numai pielea si osul (ca sa se incadreze in stas-uri)zau ca le plangi de mila.