igiena intima
-
22 Feb 2005, 19:070 0Salut fetele!
Vreau sa va intreb: voi ce gel sau sapun intim folositi?Eu am si am avut probleme in privinta asta.Inainte sa ma mut la camin nu am avut niciodata infectii vaginale.Imediat ce a inceput anul 1 m-am ales cu o vaginita uracioasa.Aveam vreo 3 microbi,m-am tratat si ma simteam bine dupa aia.Avem toaletele si dusul la comun tot palierul si "mizerabil" e putin spus la modul cum arata.O perioada m-am ferit si eu cum am putut , dar oricata grija am avut , acum m-am procopsit iar cu vaginita.Nu mai stiu cum sa ma feresc sa nu ma infectez.Imi spal lenjeria cu clor , folosesc mereu sapun intim......
Am observat ca sunt mai sensibila si imediat ma irit, nici nu stiu de la ce.De obicei imi trecea cu ceai de galbenele,asta pana sa fac iar vaginita.
O sa merg la medic dar dupa ce o sa imi tratez candidoza sunt sigura ca iar o sa am probleme dupa 2,3 luni.M-am saturat sa fiu mai mereu iritata.Voi ati avut probleme din astea , si daca da cum le-ati rezolvat? -
22 Feb 2005, 21:06draga mea, foarte bine ca te duci la medic, bravo tie! daca toata lumea ar face asa poate ar fi mai putina suferinta!
ce geluri intime ai folosit? eu cred ca unul de calitate trebuie sa aiba ph neutru, sa nu aiba miros si sa nu usture .
Sanatate multa!
Pisu_miau -
23 Feb 2005, 00:10Eu folosesc gelul pt igiena intima de la Oriflame de 3 ani.Este f bun,nu am avut niciodata probleme de la el.Are un ph neutru,nu contine parfum si este testat ginecologic.Am o prietena care are vaginita recurenta iar acest gel i-a ameliorat simptomele(arsuri,mancarime) asa ca ti-l recomand.