Dermabraziunea

•  
    • 56 mesaje
    22 Feb 2005, 18:51
    0 0
    hello,evelor!am citit pe net si intr-o revista despre acest tratament pentru acnee si cosuri si cicatricile dupa acnee,dermabraziunea fiind excelenta.dar mi s-a spus ca nu se mai practica.si vroiam sa ma asigur de acest lucru de aceea va intreb pe voi daca stiti cumva daca e adevarat acest lucru(ca nu se mai face) si daca nu este adevarat unde anume se face,in bucuresti.va rog mult sa ma ajutati
  •  
    • 316 mesaje
    22 Feb 2005, 20:54
    0 0
    heya!
    am si eu aceleasi intrebari. a facut cineva? cat timp se mentin rezultatele? cat de spectaculoase sunt? unde se face microdermabraziune in bucuresti?
    pupici
  •  
    • 159 mesaje
    22 Feb 2005, 21:12
    0 0
    in ce consta dermabraziunea?
    eu am urmat un tratamet de 4 sedinte cu zapada carbonica pentru vindecare petelor si a cosurilor, si inca pe gratis gratis. am mai scris in forumul "frumusetea" despre asta in topicul "vergeturi".
  •  
    • 56 mesaje
    23 Feb 2005, 10:54
    0 0
    Dermabraziunea este folosita cel mai des pentru a estompa cicatricile fetei cauzate de accidente sau de o operatie chirurgicala anterioara, sau pentru netezirea ridurilor fine ale fetei. Este folosita uneori si pentru a indeparta tumorile benigne ale pielii. Prin dermabraziune se fac tratamente si pentru cicatricile lasate de acnee. Dermabraziunea necesita anestezie locala. In cazuri severe se face anestezie generala.

Aceasta operatie necesita un timp de cateva minute, o ora sau mai mult, in functie de aria de raspandire.
    Majoritatea pacientilor isi pot relua activitatea in cel mult doua saptamani.

Este dermabraziunea pentru Dvs. ? Daca aveti cicatrice sau acnee adanca atunci puteti opta pentru aceasta procedura.

Dermabraziunea poate fi folosita atat la femei cat si la barbati, la toate varstele.

Dermabraziunea este o procedura foarte sigura si cu un risc scazut. Cel mai comun risc consta in schimbarea pigmentatiei pielii dupa procedura. Complicatiile mai rare include infectarea pielii care poate fi tratata medical.

Dupa vindecarea fetei se poate observa un nou look si un aer tineresc.

asta e articolul pe care l-am luat de pe net.dar cum am mai zis mi-a zis cineva ca nu se ma face de mult timp.
    care e teeaba cu zapada carbonica.e acelasi lucru cu azotul lichid?
  •  
    • 56 mesaje
    23 Feb 2005, 15:33
    0 0
    am citit si mi se pare f interesant.mersi mult pentru sfat.stie cineva din bucuresti unde se face aceasta?dar pana la urma zapada carbonica nu este acelasi lucru cu azotul lichid,nu?si mi se inroseste fata cumva de la ea?am facut tratament cu azot lichid ptr o chestie pe care am luat-o de pe strand naspa,si m-a cam usturat a doua oara.
    L
  •  
    • 344 mesaje
    23 Feb 2005, 21:58
    0 0
    Angelisa, cum sunt rezultatele? e ceva de durata?
    eu am ceva cicatrici de la acnee si as fi interesata. Unde ai urmat tratamentul?
    multumesc mult!
  •  
    • 344 mesaje
    23 Feb 2005, 21:59
    0 0
    Vindeca si cosurile sau numai urmele lor?
  •  
    • 56 mesaje
    23 Feb 2005, 22:19
    0 0
    nu...nu am urmat tratamentul.amcitit despre el dar nu gasesc locul in care se face.mi-as dori mult.ma atrage mult aceasta idee.dar nu gasesc unde se face.asta vreau sa aflu aca stie cineva unde se face.
  •  
    • 40 mesaje
    23 Feb 2005, 22:26
    0 1
    dermabraziunea se poate face la dermastyle{cabinetul dr leventer}.mai mult nu va pot spune pt ca nu stiu nici eu.pretul este destul de mare,peste 500 euro.
  •  
    • 56 mesaje
    23 Feb 2005, 23:39
    0 0
    CAAAAT?eu credem ca e o tehnica care se practica la dermatologie.nasol.mersi mult de informatie.renunt sa mai caut deoarece nu pot sa imi permit acest 'lux'.
  •  
    • 316 mesaje
    23 Feb 2005, 23:40
    0 0
    eu ma intrebam daca asigurarea de sanatate nu suporta operatia asta! hmmm...bine ar fi, pe mine una m-ar scapa de unii pitici de pe creier
  •  
    • 159 mesaje
    24 Feb 2005, 00:58
    0 0
    Repet si aici ce am spus dincolo ca sa nu va mai trimit sa cautati voi.
    Eu am primit trimitere de la medicul de familie pentru dermoto cu diagn de Acnee (nu era grava doar cateva cosuri rezistente pe pometi). La dermato am primit reteta pentru ALCOOL SALICILAT 3% pentru curatarea zonei cu probleme (ustura putin... dar e senzatia de curat) si pe langa asta, o data pe saptamana (timp de 4 sapt.), mergeam la dermato pentru aplicatii cu ZAPADA CARBONICA (care NU e acelasi lucru cu azotul lichid). Zapada carbonica seamana si la culoare si la consistenta cu zapada obisnuita insa are minus 79 de grade celsius. Cu aceasta zapada carbonica (care e un bulgare) dermatologul te freaca pe cosuri si pe urmele de la acestea (DECI VINDECA SI COSURILE SI CICATRICILE). M-am inrosit in zonele respective si ustura atat in timpul aplicarii cat si jumatate de ora dupa (NU E NIMIC GRAAAAAAAV, NU VA SPERIATI ). Ultima aplicatia a fost acum exact 3 saptamani iar fata S-A CURATAT DE TOATE INCA DE LA A DOUA APLICARE.
    Am vazut si fete cu acnee serioasa PE TOATA FATA care urmau acest tratament si se vindecau vazand cu ochii.
    E mirific fetelor va spun. Am incercat pentru acnee TOOOOOOT CE SE PUTEA dar nimic nu vindeca asa miraculos! Si in plus A FOST GRATIS! Tratamentul l-am urmat intr-un cabinet dermatologic din Timisoara.
    AAAA si inca ceva: e de preferat ca pe parcursul tratamentului sa nu se foloseasca fond de ten sau pudra ci doar o crema usoara.
    Daca mai doriti sa stiti ceva, sunt aici.
  •  
    • 165 mesaje
    24 Feb 2005, 12:05
    0 0
    Am o cunostiinta care stie unde se fac astfel de operatii. Am inteles ca in Bucuresti este o d-na doctor, cea mai tare in aceasta problema. Cunostiinta mea la ea se va duce. Daca vreti pot afla numele si adresa.
  •  
    • 56 mesaje
    24 Feb 2005, 19:27
    0 0
    daaaa.despre asta as vrea eu informatii neaparat.poti sa-mi dai si tu un mail?pls pls.te rog mult.
    din bucuresti da,pentru ZAPADA CARBONICA NU?
    mersi mult pentru ajutor
  •  
    • 56 mesaje
    1 Mar 2005, 10:48
    0 0
    fetelor,am fost si am cautat ZAPADA CARBONICA,am gasit pe cineva care m-a 'preluat',si am inceput tratamnt cu AZOT LICHID,mi-a zis ca e aceeasi chestie.ieri am inceput,si ma duc si miercuri.daca va intereseaza dati-mi un mail pe eva si va zic unde sa va duceti,in bucuresti.sper sa mearga,si sa-mi faca bine.doctorita asa a zis.oricum toata treaba e gratuita.
    as vreaun raspuns totusi de la cunoscatoare daca azotul lichid are aceleasi proprietati ca si zapada carbonica.
    va pup,evelor.
  •  
    • 56 mesaje
    1 Mar 2005, 10:51
    0 0
    mersi mult angelisa,pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat.
    la prima aplicare am simtit exact asa cum ai descris tu:m-a usturat un pic la aplicare,si putin timp dupa aceea.nu m-am inrosit deloc acum.am simtit si o usoara raceala la aplicare.
    mersi mult oricum pentru tot.
  •  
    • 56 mesaje
    15 Mar 2005, 18:50
    0 0
    va rog mult de tot sa-mi raspunda cineva daca stie unde se fac tratamente in bucuresti cu ZAPADA CARBONICA.am sunat in multe locuri dar nimeni nu-mi spune nimic.am ajuns la culmea disperarii.va rog mult sa ma ajutati.
  •  
    • 56 mesaje
    15 Mar 2005, 18:51
    0 0
    crpist,spuneai ca stii tu pe cineva.te rog mult sa-mi spui si mie.pls pls pls
  •  
    • 316 mesaje
    26 Mai 2005, 14:44
    0 0
    mariuka ai gasit unde sa faci tratament cu zapada carbonica?
    daca da spune-mi si mie plsssss .
  •  
    • 291 mesaje
    27 Mai 2005, 09:12
    0 0
    Draga,stiu pe cineva care a facut ambele tratamente si degeaba.Nu mai are acnee asa de pronuntata dar fata ii arata ca un crater.