gandul
-
22 Feb 2005, 14:350 0gandul poate influienta sanatatea?,poti intra in panica doar gandindu-te ca ti se va face rau? astept parerile voastre.
-
22 Feb 2005, 17:16Pai sigur, dragutza.
Gandul poate chiar ucide.
S-a facut un experiment cu un condamnat la moarte: i s-a spus ca a venit vremea sa isi primeasca pedeapsa, a fost asezat, imobilizat pe un pat cu mainile legate in afara patului si i s-au pus 2 vase sub incheieturile mainii; dupa care i s-a sugerat ca i se vor taia venele(fara insa a se intmpla asta).Omul auzea cum in vase se prelinge sangele din venele lui, cand de fapt erau picaturi de apa. Se zice ca dupa exact perioada de timp care ar fi trecut daca omului i s-ar fi taiat real venele, omul nostru a murit ca si cum s-ar fi desangvinat.
Aceasta perioada este inregistrata in subconstientul nostru si tot ceea ce noi credem cu convingere ca ni se va intampla, atucnichiar se va intampla.
Daca ai astfel de probleme, in care mintea e greu de tinut sub control, incepe sa te rogi. Rugaciune lui Iisus este salvatoare. Ea te elibereaza de ganduri cata vreme te focalizezi la rostirea ei.
Sanatate iti doresc. -
23 Feb 2005, 21:48O sa gasesti raspuns la intrebarile tale citind despre subiectul" atacuri de panica again".
-
24 Feb 2005, 06:30Nu numai ca gandurile influenteaza sanatatea, ci chiar o creaza. Exista exemple o gramada...pacient cu cancer, se vindeca cu un medicament experimental..citeste in ziar ca medicamentul repsectiv "nu e bun", face cancer din nou. Boli vindecate cu pastile din zahar, etc etc. Nimeni nu o sa iti spuna vreodata ca te poti vindeca singura cu ajutorul gandurilor...de ce? Pai cine ar face bani din asta? tu? hehee
Cum te poti vindeca? Simplu..nu te mai gandi la boala pe care o ai...pe ce iti focalizezi gandurile aia atragi in viata ta...incearca sa iti aduci aminte cum era cand erai sanatoasa...gandestete cum o sa fie cand te vei insanatosi....in loc de sunt bolnava...zi o sa fiu super sanatoasa...
Stiu ca aproape toate sunteti sceptice cu privire la asa ceva...dar chiar merge, si ce ar fi sa incercati inainte de a zice..."mama ce prostie!"
Eu am slabit mancand oricat, pentru ca mi-am imaginat..ce ar fi sa mananc si totusi sa fiu slaba? In loc de gandul "mancarea multa ingrasa", am gandit "mancarea multa nu ma afecteaza, devin supla pe zi ce trece" Si chiar merge!
V-am pupat!