microundele sunt nocive pt. sanatate?
-
21 Feb 2005, 13:190 0Dragele mele,
Am vrut sa-mi cumpar cuptor cu microunde si am zis sa citesc si eu ceva pe net despre ce efecte are asupra mancarii. La americani cel putin sunt super speriati si au numeroase studii care arata ca microundele au efecte nocive asupra mancarii.
Ce parere aveti? -
21 Feb 2005, 13:22am gresit nu dati
m-a refeream la ce efecte negative are cuptorul cu microunde asupra mancarii.
M-am grabit -
21 Feb 2005, 23:56americanii, daca e asa, nu mai stiu ce studii sa mai faca.
pai cum sa fie daunator cand in america (mare consumatoare a mancarurilor semipreparate mai ales in cuptorul cu microunde) speranta de viata a crescut cu 2-3 ani in ultimii 20 de ani????? -
21 Feb 2005, 23:59datorita mancarurilor semipreparate (pizza, burgeri, hot-dogs) 8 din 10 americani sunt supraponderali. si nu numai americani.
-statistici preluate din media- -
22 Feb 2005, 17:23Parere mea:
raspunsul este DA!
Incearca sa pastrezi metodele traditionale de gatit.
Subiectul asta l-am mai dechis eu odata si unele eve au dat argumente serioase.Daca vrei, da cautare pe forumul eva dupa cuvantul "microunde".
SAu gaseste multe articole pe siteuri internationale; Sunt si contraargumente. Ramane la latitudinea ta sa decizi daca iti asumi cel mai mic risc. -
22 Feb 2005, 21:19Eu una nu am gatit niciodata in cuptorul cu microunde pentru ca mancarea e mult mai gustoasa preparata traditional. Asa ca folosesc microundele pentru incalzirea mancarii si atat.
Dar imi mentin parerea: nu e daunator sanatatii!!!!!!!!!!!!!!