evelor...va rog,dati-mi un raspuns :(
-
20 Dec 2011, 10:340 0
daca cineva a patit ca mine,va rog sa-mi dati un raspuns.
pe data de 11 decembrie,mi-a venit ciclul.pe data de 14 care a cazut intr-o miercuri s-a terminat.eu trebuia sa incep al cincelea blister de yasmine,vineri,16 decembrie.dar pentru ca am avut ceva probleme,chiar am uitat sa le incep.si mai ales am avut si relatii cu partenerul bineinteles ejaculari inauntru.acum eu ce sa fac?daca sunt insarcinata?va rog din suflet daca a patit cineva ca mine sau nu stiu ceva asemanator,va rog sa-mi spuneti ce s-a intamplat.mie imi este si frica sa vorbesc cu prietenul meu,pentru ca nu stiu ce ar zice.sunt foarte speriata.stau si astept dar nu stiu ce.ajutati-ma va rog.
-
20 Dec 2011, 14:33Da!Chiar daca nu sunt o Eva tot stiu cate ceva! Altadata, cand se intampla sa uiti pilula , o iei imediat dar nu mai tarziu de 12 ore chiar daca presupune sa iei doua in aceeasi zi!Ai si prospect la ele, citestel sa-l stii pe de rost daca trebuie!Asta altadata pt ca acu e prea tarziu pt asta! Acum, ce poti face , sa vedem:...E posibil sa nu fie nimic dar trebuie atentie, astepti luna viitoare pana poti incepe pastilele , pana atunci doar sex protejat! A mea uita de multe ori, cand se intamlpla imi intinde mie prospectul sa citesc,..am devenit aproape expert, dar si mai sigur daca ai posibilitate cauta o parere profesionala! E mai bina! remusiulian75 on mess yahoo