LUBRIFIANT

•  
    • 421 mesaje
    18 Feb 2005, 23:01
    0 0
    Fetelor..voi folositi?

Daca da...de unde se cumpara(stiu stiu sunt venita cu pluta ....de la farmacie sau sexshop?

Spuneti-mi va rog..parerile voastre..e ok....?

Si am inteles ca daca fol. prezervativ trebe' folosit unul pe baza de apa...nu stiu...spuneti-mi si voi..aveti experiente cu asa ceva?

Pupici!!!!
  •  
    • 316 mesaje
    18 Feb 2005, 23:40
    0 0
    heya !
    se gaseste si in hypermarkets si la sexshops, si la farmacii .
    Cele mai cunoscute marci: play-durex (costa pana in 200 000 lei), loveplus (50 000 /pernuta), dr. soleil ( pana in 100 000 lei tubul).
    Da, in caz ca folosesti prezervative e musai sa fie pe baza de apa altfel de la latex incins poti pati iritatii si unde mai pui ca se poate rupe si condomul.
    La sexshops exista tot felul de marci straine dar preturile sunt mari pe acelasi lucru (de la 500 000 lei in sus), doar aromele difera .

pupici
  •  
    • 421 mesaje
    19 Feb 2005, 10:44
    0 0
    Merci pisule...tot cu tine fac treaba

Vad ca te-ai documentat..nu gluma..ai testat piata?

Pupici!
  •  
    • 316 mesaje
    19 Feb 2005, 15:20
    0 0
    mah eu sunt o maniaca a tot ce inseamna comercial, le prind din zbor, ma uit la ambalaje instructiuni, etc, ca sa nu mai zic de devorat reclame la orice! asta e...defect profesional, pacat ca facultatea aia a noastra nu ne invata nimic
    Succes cu lubrifiantii!
  •  
    • 8 mesaje
    20 Feb 2005, 09:54
    0 0
    Un doctor ginecolog a recomandat vit.A picaturi introduse in vagin inaintea actului sexual,sau cica se poate folosi si uleiul de corp de bebe johnsons.Pe testate e un lubrifiant de la dr.Soleil tub care nu miroase si raport calitate/cantitate/pret e bun(era 100.000lei anul trecut).Faza e ca lubrifiante love plus am vazut si in alimentari
  •  
    • 316 mesaje
    20 Feb 2005, 13:21
    0 0
    respectivul doctor a recomandat probabil cuiva care nu folosea prezervative ci alta metoda contraceptiva
  •  
    • 421 mesaje
    20 Feb 2005, 13:25
    0 0
    Merci fetelor ptr. raspuns!

Pisule..toate marcile enumerate de tine sunt sunt pe baza de apa..sau trebuie sa aleg eu dintre mai multe game ale aceleiasi marci?...Stiu stiu..sunt stresanta..dar vreau sa fac o alegere buna!

Pupici!