Ceaiul alb

•  
    • 102 mesaje
    15 Dec 2011, 22:07
    0 0

Ieri din intamplare am auzit de el, si am cautat informatii despre acest ceai. Am citti doar cuvinte de lauda despre el, am citit ca, contine mai multi antioxidanti decat ceaiul negru si decat cel verde, ca e bun pentru fsanatatea pielii, pt. dieta si pentru mai multe. Si azi mi l-am cumparat :D. Ce-i drept....e mai scump, insa sunt curioasa ce efecte miraculoase are. O sa va tin la curent, pana atunci.....bea cineva acest ceai alb in mod regulat? Si daca da, v-a ajutat cu ceva? :)

•  
    • 1040 mesaje
    16 Dec 2011, 01:35
    0 0
    Eu beau ceai alb zilnic de cateva luni bune. Nici nu stiam ca e asa grozav, pur si simplu imi place gustul
    Nu ma pronunt cu dieta pentru ca am niste probleme de sanatate si nu prea pot sa slabesc. Dar daca e asa benefic, il beau cu si mai multa placere
  •  
    • 68 mesaje
    18 Dec 2011, 23:12
    0 0

Eu am baut destul de mult timp (peste 2-3 ani), si beau in continuare Nu stiu cat de mult a influentat dpdv al sanatatii, ca nu aveam probleme nici inainte... dar ma simt f ok cu el. Alternez cu ceai verde (amestec un pliculet de menta dulce la cutia de ceai verde) sau ceai de salvie. Fara zahar. Si mai am un pitic, nu-mi plac sub nicio forma alea la plic. Tre' sa vad eu frunza, sau nu cumpar nici moarta
    E super ok daca il folosesti ca sa lasi cafeaua (pe mine cu asta m-a ajutat mult, am trecut de la cafea hardcore la ceai verde - are ceva cofeina, si dupa la ceai alb. Acum le beau doar de placere
    Cu greutatea n-am avut niciodata probleme, dau stiu persoane care au avut rezultate cu ceai alb/verde. Depinde si de ce si cum mananci pe langa

Acest mesaj a fost editat de către InnerGlow: 18 Dec 2011, 23:12