Produse de slabit bazate pe ingrediente naturale
-
11 Dec 2011, 20:521 0
Ce produse de felul asta ati folosit si v-au ajutat sa slabiti? Mi-ar fi de mare folos cateva recomandari :).
-
4 Ian 2012, 12:36
Buna!! Eu am folosit prin vara un produs pe baza de Acai. Este un fruct cu efect antioxidant si taie si pofta de mancare. Il gasisem prin Plafar.
Acest mesaj a fost editat de către anca_dumitriu33: 4 Ian 2012, 12:38 -
16 Ian 2012, 16:08
alig37 said:
Ce produse de felul asta ati folosit si v-au ajutat sa slabiti? Mi-ar fi de mare folos cateva recomandari
.Buna
Un program foarte bun de 39 de zile , dupa care nu te vei mai ingrasa il poti vedea pe acest site : http://ealoe.blogspot.com/2010/05/clean-9.html
-
26 Ian 2012, 12:40Buna dragelor.Eu am preferat sa mi cumpar o bicicleta eliptica pentru acasa si este destul de ok,fac zilnic cate 10 min pe bicicleta si uneori fac si cateva abdomene.In rest am o alimentatie sanatoasa,nu tin diete le urasc,ne fac mai mult rau .Am slabit in doua luni aproape 10 kg mancand sanatos ,3 mese pe zi si band in fiecare zi ceai pentru eliminarea toxinelor din organism si slabire ,se numeste Canadian Tea ,pentru amatoare.Am vazut in emisiunea Simonei Balanescu cum a doctor nutritionist a spus ca,
cauza nr unu pentru care ne ingrasam sunt toxinele acumulate in organism.pupici