Durere la un san

•  
    • 27 mesaje
    17 Feb 2005, 10:44
    0 0
    De vreo 2 saptamani am o durere in partea inferioara a sanului drept. La inceput am crezut ca era din cauza apropierii ciclului menstrual, dar au trecut 2 saptamani si durerea nu s-a atenuat. Nu este permanenta, doar la palpare, dar nu vreau sa risc deloc.
    Imi puteti recomanda un cabinet unde pot face o mamografie?
    Multumesc,
    Ileana
  •  
    • 14 mesaje
    23 Feb 2005, 18:53
    0 0
    Bombonico eu am facut mamografie si la spitalul Fundeni si la clinica Medsana. La Medsana calitatea nici nu se discuta. Este mai scump dar mamografiile ies clare si perfecte. Nu sta asa. Consulta un oncolog intai. Pupici.
  •  
    • 24 mesaje
    24 Feb 2005, 15:48
    0 0
    ileana,
    eu zic sa nu te grabesti cu mamografia, s-ar putea sa nu fie vorba de un chist care sa necesite mamografie si se stie ca insasi mamografia poate provoca chisturi.
    Si eu am avut acelasi tip de durere, in partea de jos a sanului, chiar si dupa ciclu. La recomandarea unei prietene medic am fost la ecografie (mult mai putzin nociva) unde s-a depistat un nodul care nu avea legatura cu glanda mamara, ci era format din epiteliu - deci nu reprzenta nici un pericol. Dupa o luna a disparut.
    Nu este de neglijat nici o durere in acea zona, dar sfatul meu este sa incepi cu echografia. Succes si sanatate multa!