candida albicans

•  
    • 5 mesaje
    17 Feb 2005, 01:05
    0 0
    as vrea sa aflu un tratament sigur prin care se poate scapa de vaginita micotica cu candida albicans recurenta
  •  
    • 1744 mesaje
    17 Feb 2005, 01:55
    0 0
    Mergi la medic si lasa sfaturie ,,dupa ureche".
    Fa-ti analizele sa fii sigura ca de asta suferi.
    Ar trebui sa te gindesti ca e sanatatea ta la mijloc !
  •  
    • 5 mesaje
    18 Feb 2005, 11:59
    0 0
    problema e ca am fost la mai multi medici am facut mai multe tratamente si degeaba.Daca exista cineva care a trecut prin experienta asta si a scapat sa -mi spuna si mie cum
  •  
    • 44 mesaje
    24 Apr 2005, 16:28
    0 0
    Aceeasi problema o am si eu..Cat am avut bani sa umblu pe la doctori..facut analize si luat tratamente..am tot luat..si...din pacate fara nici un rezultat....Am fost pana la o clinica unde sunt niste scoruri la retete si consultatii de te doare mintea..am zis si eu ca daca dau un ban....poate se intampla si ceva bun....de unde...
    acum...fac 2 ani de zile de cand stiu ca am o infectie..doar ca nici in ziua de azi nu stiu exact ce am pt ca de fiecare data mi s-a pus alt diagnostic....

Si credeti-ma ca deja sunt extrem de stresata pe tema asta...bani nu mai am...sa mai incerc inca un tratament mi-as dori mult....sunt satula de doctori pana peste cap....Pe cuvant..am momente cand imi vine sa urlu de suparare...

Si daca vreuna dintre eve are sau a avut aceeasi problema....Rog din suflet sa mi se dea un sfat..sau un doctor care nu ma duce cu nush ce pastile la care el are contract ca sa ii mai iese un comision....Mi-as dori un tratament bun!...

Imi cer scuze ca ma plang..si va multumesc pt intelegere!
  •  
    • 25 mesaje
    24 Apr 2005, 17:16
    0 0
    Candidoza este intr-adevar o problema, iar tratamentul nu este atat de "dureros", dar trebuie multa grija atat din partea ta, eva draga, cat si din partea partenerului [fii sigura k are si el, cu toate ca foarte putini barbati au simptome. De obicei ei sunt purtatorii, iar noi avem manifestarile de rigoare].

Tratamente? Sunt multe pastilutze si ovule pt Candida Albicans, DAR [din pacate] tot trebuie sa ajungeti la un medic care sa va recomande un antibiotic la care germenul inca nu a devenit rezistent... Tot medici, imi pare rau. Dar inainte de a alege un laborator scump sau un medic renumit, ganditi-va ce laborator are cele mai multe medii de cultura si asigurati-va ca aceasta Candida rebela nu s-a asociat cu un Trychomonas de toata frumusetea [de obicei merg mana-n mana, spre disperarea noastra!]

De asemenea,asigurati-va ca nu suferiti de o alba boala care scade imunitatea si de asta aveti infectii repetate.Eu una am diabet si stiu clar k nu am cum sa scap de germen atata vreme cat am glicemia mare.Deci un set de analize complete [de la medicul de familie,orice om are voie la analize gratuite 1 data/an,asa ca..CURAJ gaina!! ] nu strica niciodata!

Nu neglijati problema candidozei. Nu este un lucru peste care sa treci cu usurintza, pt k poate da rani pe col [care evolueaza tacit spre ... the "C"-word ] sau chiar gastrita micotica [da,fetelor,o infectie puternica cu Candida se intalneste si la nivel gastro-intestinal].

Asta sa va conving sa va duceti la medic pentru aprofundarea problemei...

Din pacate nu va pot da un remediu "minune". Tot ce va pot spune e ca eu am facut prima data candidoza pe cand eram inca virgina, si atunci mi-a dat medicul Diflucan [cred...], doza unica,m-a cam uscat de bani [acum 3 ani era 600mii], dar am scapat si cat timp mi-am tzinut glicemia in frau a fost ok. Problema cu pastilele in doza unica e ca sunt foarte toxice pt ficat, asa k cele care avei probleme cu acest organ, mai bine nu incercati. De asta e necesar medicul!

Si inca ceva...Desi sunt bune, spalaturile vaginale nu trebuiesc facute prea des,omoara flora normala vaginala si creeaza mediu propice pt dezvoltarea bacteriilor. De asemenea, incercati sa evitati tampoanele, sangele nu se elimina in totalitate si iar avem mediu propice pt bacterii. Iar un medic mi-a spus ca infectia cu candida e des intalnita la persoanele ce au ingerat muuuulte si diverse antibiotice la viata lor si obisnuiesc sa bea acidulat [legatura chiar este,dar nu am spatiu si timp acum sa detaliez ]

Sper sa nu va fi speriat prea tare si sa va fi fost intrucatva [nu cred k am scris bine ] de ajutor. Si nu ezitati sa mergeti la doctor, fetelor, e NECESAR!

PS> DIn cunostintele mele, spitalul Cantacuzino are multicele medii de cultura pt diverse bacterii.

Va pup si aveti grija de voi!
  •  
    • 1090 mesaje
    24 Apr 2005, 20:33
    0 0
    un tratament homeopat nu ajuta?
  •  
    • 44 mesaje
    24 Apr 2005, 22:04
    0 0
    stiu ca ai mare dreptate ca pana la urma trebuie mers la un doctor si rezolvat...ideea e ca la un moment dat dupa atata umblatura la unul si la altul ti se ia rau de tot......
    sper ca pana in vara sa reusesc sa trec si eu de problema asta ca deja e de prea mult timp...si decat sa am probleme mai serioase mai incolo.....mai bine sunt cobaiul unui medic care poate pana la urma imi va da un tratament corespunzator
  •  
    • 109 mesaje
    24 Apr 2005, 22:37
    0 0
    delphina, chiar asta ma gandeam sa sugerez si eu!

gand la gand cu bucurie!

eu am citit mult pe net despre homeopatie si, cum sunt satula de doctori care nu te ajuta, dar iti iau banii, mi se pare demn de incercat.

daca merge la tratarea candidozei, nu stiu, dar se poate afla ( eventual sunati la Fundatia Prohomeopatia).

asta fu umila mea parere
  •  
    • 25 mesaje
    25 Apr 2005, 00:28
    0 0
    Tratament homeopat.. Hmm, mi se pare un pic cam "empirica" medicina homeopata, dar daca diagnosticul este pus si sunteti constiente k alt rau nu va poate face.. go ahead! Si postati rezultatele pe forum, vogu-v-as!

In alta ordine de idei, acum la moda este [prin alte tarii, nu in tzarishoara noastra, cand 30-40 fete sunt vazute intr-o zi de munca de un ginecolog] "holistic medicine", iti trateaza si corpul si mintea si-ti sugereaza un nou stil de viata. Gasiti cauza infectiei, apoi tratati-o corespunzator! Cu unele lucruri chiar nu e de glumit..

Stiu, PrettyWoman, si eu sunt satula de medici ca de mere paduretze, dar din pacate pt mine tre sa-i suport.. In definitiv si eu o sa devin unul. Wish me luck!

Va pup! Sanatate!
  •  
    • 44 mesaje
    25 Apr 2005, 04:52
    0 0
    Draga harcioaga..cauza infectiei...nu am idee care a fost..ca se pare ca o am de ani buni...de cand eram virgina pot sa spun....doar ca mama mea care nu stiu cat de iesita in lume a fost la viata ei..mi-a spus ca era normal sa am o scurgere..
    Eu am aflat de ea ..ca as avea o infectie acum 2 ani....si de atunci da-i chin si jale.....Si ce ma deranjeaza enorm e ca se pare ca e cronica treaba.....si de vreun an se cam manifesta....si banu`....rulez...din pacate..Sper ca macar in vara asta sa o rezolv pentru totdeauna..ca acum realizez cat de sensibile suntem noi femeile...si chiar nu imi doresc sa ajung la nu stiu ce complicatii si sa imi plang de mila ...

In rest ce pot sa iti spun..iti urez sa devii un doctor bun...tara asta chiar are nevoie de doctori buni...Mult succes in continuare!!!
  •  
    • 23 mesaje
    25 Apr 2005, 08:45
    0 0
    fetelor am mers la o gramada de medici si mereu reaparea floricica de ciuperca,intamplator am dat peste un prospect si am vazut ca medicamentul respectiv e si pentru tratarea candidozei ,l-am cumparat de la farmacie si pot sa va spun ca e extraordinar!!!!au trecut multi ani de atunci si nu am mai avut probleme cu candida.E vorba despre:MEDACTER-CREMA VAGINALA si tablete NIZORAL si,obligatoriu sa faca tratamentul si partenerul tau:MEDACTER-UNGUENT+NIZORAL tablete.Sper sa aiba si la tine efect,la mine a fost ca o revelatie,am scapat de o mare problema! Te pup,sanatate multa!
  •  
    • 44 mesaje
    28 Apr 2005, 19:13
    0 0
    IUBITAAAAAA...LA APEL URGENT!!!PLS..
    Tratamentul partenerului cu medacter si nizoral?sau doar nizoral?
    PLS ..ca eu chair vreau sa il incerc..
    Mercic mult de tot
  •  
    • 1070 mesaje
    29 Apr 2005, 00:11
    0 0
    problema grea si foarte stresanta! Are dreptate 'harcioaga '.Si eu am avut probleme ani de zile.Desi am trecut prin :LOMEXIN, DIFLUCAN(E PERICULOS SI SCUMP),FLAGYL,GYNOZOL,NIZORAL SI MULTE ALTE CREME mi s-a dat o reteta facuta la farmacie,cu care m-am facut bine.Uite ce cuprinde:
    oxacilina 0.200g
    hidrocortizon 10mg
    stamicin 0.400g
    metronidazol 0.400g
    vit.a 1 fiola
    butircacao q.s.ptr(nu stiu ce reprez.qsptr)
    Din aceasta compozitie se fac 10 ovule pe care le iei timp de 10 zile.Spune-i farmacistei sa nu le pudreze.Se introduc mai usor.Pentru a le introduce mai repede eu cumparam vit.a uleioasa si le ungeam pe toate partile.Concomitent luat si FASIGIN I ETAPA si bineanteles si partenerul.Spune-mi daca ti-a trecut cu asta.Iar imunitatea este scazuta daca tot apare.
  •  
    • 18 mesaje
    29 Apr 2005, 09:42
    0 0
    Fetelor si eu am trecut prin asta..si la mine a fost relativ ciudat pentru ca mi-am inceput viata sexuala de curand..am folosit mereu prezervativ si partenerul e ok...ca isi face regulat set complet de analize...(e grijuliu in privinta asta)

Medicul mi-a zis ca aceste candidoze...nu sunt neaaparat luate de la cineva..ca nu trebe sa dau vina pe nimeni...

Eu eram tare speriata ca aveam o secretie abundenta si tare ciudata la aspect..si mancarimi de nu mai stiam de mine.

Mi-a dat un tratament cu ovule Meclon ,asociate cu o doza de MYCOSYST
    .Acesta din urma e un medicament care costa 250 000 pastila si pt candida se ia una singura..ca e extrem de puternica..

Cam atat...momentan nu mai am nimik...

Sper sa ma mentin pe aceeasi linie!

Pupici!
  •  
    • 165 mesaje
    29 Apr 2005, 12:41
    2 0
    Draga mea, am avut si eu problema asta. Din fericire m-a tratat un medic ft. bun. Sa stii ca poti scapa definitiv de asa ceva.Eu am luat o singura pastila. Fara spalaturi, fara ovule, fara nimic. Doar o pastila.Pot sa-ti spun ca a doua zi nu mai aveam candida si nici nu mi-a mai aparut de atunci. Cam de un an. Sanatate multa.
  •  
    • 44 mesaje
    29 Apr 2005, 21:42
    0 0
    Dragele mele va multutmesc din suflet..chiar vreau sa incerc ...Chiar daca unii doctori care ar citi..prseupun ca sunt doctori printre noi ...ar spune sa merg sa imi fac analize...voi incerca asa...sa vedem ce o iesi...Daca merge..Am sa dau o cafea...vb la modul cel mai serios