hemoroizi
-
0 0stie cineva un tratament naturist pentru tratarea hemoroizilor??? Multumesc!!!
-
stiu un leac sigur si foarte eficient.
Unguent pereparat acasa din aloe vera miere ulei de masline si ceara de albine. Garantat 100% L-a folosit matusa mea si a scapat dupa 2 sau 3 portii de unguent(boala era foarte avansata ). Planta trebuie sa aiba cel putin 6 luni. Nu mai imi aduc mainte exact cantitatile dar am sa o intreb zilele astea si am sa iti zic exact cantitatea de ingrediente. Pana atunci incearca sa faci rost de ingrediente.
Iti garantez eu ca e foarte bun si eficient -
Sper sa fie de folos,sa ai grija ca planta sa aiba minim 6 luni. O toci marunt , cat poti de marunt. Pui intr-o craticiora(emailata) la foc mic , FOARTE mic,
2 LINGURI DE ULEI DE MASLINE,
2 LINGURI DE MIERE
2 CM DE ALOE VERA(sa fie destul de lata)
CEARA DE ALBINE(de marimea unui bob micut de aluna, dar atunci cand o rupi din fagure, sa nu o tasezi ca atunci e prea multa si iese prea groas unguentul)
Pui uleiul de masline la foc mic, adaugi mierea, aloe vera si ceara. Amesteci la foc mic pana cand se ingroasa, si gata.
Daca nu iti iese din prima data nu te impacienta, nici mamemi mele nu i a reusit din prima pt ca a pus pre multa ceara.
Dar te asigur eu ca e foarte foarte buna. Sa o foloseasca zilnic , inainte de culcare, dar dupa un dus.
Poti sa ma intrebi pe mail daca mai ai vreo nelamurire.
diana_nitulete@yahoo.com -
in urma cu cativa ani, era sa fiu operata . De frica am incercat altceva. Si anume acupunctura. Dupa cateva sedinte mi s-a resorbit. Am facut 15. Dupa 6 luni am repetat , apoi anual cate 10 sedinte toamna sau primavara. Intre timp, am renuntat la alimente care constipa( ex cascavalul l-am exclus complet de vreo 5 ani nu am mancat). Periodic, mai am crize.Insa , tratament local trebuie facut in permanenta pt a nu reveni si f important sa nu te constipi!Daca 3 zile nu iesi trebuie putin ajutat. Local:seara inainte de culcare spalaturi si apoi pus unguent sau ulei de galbenele. In fiecare seara !!!!!Saptamanal, bai de sezut( marul lupuluisau orice ceai dezinfectat musetel, galbenele,coada calului,soricelului).Pt a nu fi constipata eu am folosit si a dat rezultate: seara intr-un pahar cu apa( preferabil plata sau d eizvor) 4 smochine sau 2 l-te tarate sau 1 l-ta seminte de in. se lasa pana dimineata si consumi continutul pe stomacul gol.Eu le folosesc pe toate alternativ sa nu mi se aplece
) Toate acestea pe mine m-au scapat de operatie insa de 5 ani continuu sa respect dieta alimentara si sa fac ce am scris. Cateodata ma mai satur si iau pauza insa organismul tipa la mine si iar imi fac timp . Sper sa fie de folos precum mi-a fost si mie! Sanatate si pupici mail: rozaly_3@yahoo.com