lasertetapia si anexita

•  
    • 9 mesaje
    15 Feb 2005, 14:40
    0 0
    Am urmat 8 sedinte de laserterapie pentru tratarea anexitei.Vreau sa stiu daca a mai urmat cineva un asemenea tratament si daca stiti ce urmari negative poate avea.Imi este teama ca sunt emise radiatii si as vrea sa stiu daca e bine sa incerc sa raman insarcinata imediat dupa terminarea tratamentului sau e bine sa mai astept.
  •  
    • 297 mesaje
    16 Feb 2005, 20:14
    0 0
    Aoleu...laserterapie pt. anexita?
    Doamne Fereste-ma ca si eu am anexita pe stanga. Dar deocamdata fac tratament cu pastilutze..cica la 3 menstre (a trecut abia una). Sincer nici nu auzisem de asa ceva insa daca zici tu...daca aflu ceva suplimentar te anunt. Pe "gugle" (google ) l-ai intrebat de ea?

Pe curand..si sanatate!
  •  
    • 361 mesaje
    17 Feb 2005, 01:37
    0 0
    Eu am avut anexita si ptr ca nu mi-a trecut cu pastile am facut cateva sedinte laser la o policlinica privata din Constanta care au dat rezultate
  •  
    • 9 mesaje
    17 Feb 2005, 09:08
    0 0
    Draga Tania,

Iti multumesc pentru mesaj.Poti sa-mi spui mai multe despre tratament?Medicul meu este foarte repezit si aproape ca nu pot sa-i pun intrebari.

Multumesc,

Maria Gheorghe-Bucuresti
  •  
    • 361 mesaje
    17 Feb 2005, 15:20
    0 0
    Pretul unei sedinte era de 90000 acum 1 an si jumatate.O sedinta dura cam 10 min.Eu aveam anexita usoara asa am facut doar cateva sedinte.
  •  
    • 361 mesaje
    17 Feb 2005, 15:22
    0 0
    Cat despre treaba cu radiatiile cel mai bine vb cu medicul sa iti zica daca este bine sa ramai insarcinata acum sau daca mai trebuie sa astepti.
  •  
    • 51 mesaje
    18 Feb 2005, 02:17
    0 0
    Nu te supara,cat costa sedinta?m'ar interesa si pe mine
  •  
    • 4 mesaje
    26 Feb 2005, 13:50
    0 0
    tania te rog frumos spune-mi la ce policlinica ai fost, ti-am mai trimis mesaje si incerc disperata sa dau de tine, sper sa ma gasesti pe vreunul din forumuri! sunt din constanta, si vreau neaparat sa fac tratam cu laser. Te pup, si ms
  •  
    • 361 mesaje
    26 Feb 2005, 17:54
    0 0
    Scuza-ma Oana abia acum am vazut mesajul tau.Policlinica este pe B-dul Mamaia dar acum nu imi amintesc numele.Incerc sa imi amintesc si revin .Promit.
  •  
    • 4 mesaje
    15 Mar 2005, 11:11
    0 0
    Multumesc Tania, in sfarsit am dat de tine.Cred ca policlinica unde ai fost este unde lucreaza si D-na dr,ginecolog Belcin!Am sa merg si eu promit, caci m-am saturat de homeopatie, de tincturi, de argila, intradevar s-a remediat dar cum mi-e usor frig la picioare cum resimt durerile!! Asadar daca am mai multe informatii va scriu fetelor!
    pup
  •  
    • 25 mesaje
    15 Apr 2005, 15:37
    0 0
    buna, am si eu probleme cu anexita bat-o vina! Vindecare cu laser nu am auzit pana acum! Daca a dat cuiva roade ma intereseaza si pe mine. A mea e cronica. DMie mi s-a prescris 5 zile a cate 2 polidine zilnic si supozitoare(piroxicam cate i dim si seara).Tratament repetat in toamna si primavara.Rezultate imediate insa nu de durata.Cica nu mai scap de ea.Doar pt a nu se comlica. La putin frig, hop si durerea. Acum, am inceput un tratament prin reflexoterapie. Daca e ceva mai acatari...anunt si eu. Pana atunci....caloti dubli si caldura multa ) pupici