lasertetapia si anexita
-
0 0Am urmat 8 sedinte de laserterapie pentru tratarea anexitei.Vreau sa stiu daca a mai urmat cineva un asemenea tratament si daca stiti ce urmari negative poate avea.Imi este teama ca sunt emise radiatii si as vrea sa stiu daca e bine sa incerc sa raman insarcinata imediat dupa terminarea tratamentului sau e bine sa mai astept.
-
Aoleu...laserterapie pt. anexita?
Doamne Fereste-ma ca si eu am anexita pe stanga. Dar deocamdata fac tratament cu pastilutze..cica la 3 menstre (a trecut abia una). Sincer nici nu auzisem de asa ceva insa daca zici tu...daca aflu ceva suplimentar te anunt. Pe "gugle" (google
) l-ai intrebat de ea?
Pe curand..si sanatate! -
Multumesc Tania, in sfarsit am dat de tine.Cred ca policlinica unde ai fost este unde lucreaza si D-na dr,ginecolog Belcin!Am sa merg si eu promit, caci m-am saturat de homeopatie, de tincturi, de argila, intradevar s-a remediat dar cum mi-e usor frig la picioare cum resimt durerile!! Asadar daca am mai multe informatii va scriu fetelor!
pup -
buna, am si eu probleme cu anexita bat-o vina! Vindecare cu laser nu am auzit pana acum! Daca a dat cuiva roade ma intereseaza si pe mine. A mea e cronica. DMie mi s-a prescris 5 zile a cate 2 polidine zilnic si supozitoare(piroxicam cate i dim si seara).Tratament repetat in toamna si primavara.Rezultate imediate insa nu de durata.Cica nu mai scap de ea.Doar pt a nu se comlica. La putin frig, hop si durerea. Acum, am inceput un tratament prin reflexoterapie. Daca e ceva mai acatari...anunt si eu. Pana atunci....caloti dubli si caldura multa
) pupici