Diagnostic?
-
15 Feb 2005, 11:120 0Buna ziua,
Poate cineva sa ma ajute cu o idee?
De aproximativ o saptamana am inceput sa am niste simptome ciudate. Acestea au inceput prin durere de cap medie combinata cu amorteala scalpului, a doua zi durerea de cap a trecut si am inceput sa simt furnicaturi pe fata, maini (asemanatoare amortelilor) colaborate cu o stare de ameteala. Am fost la doctor si am facut o tomografie (care a iesit bine), apoi am fost trimisa la oftalmolog (rezultat bun de asemenea). Doctorul a inaintat ca posibil diagnostic lipsa de calciu sau spondiloza - am fost si mi-am facut si analizele iar calciul mi-a iesit in valori normale. Furnicaturile pe care le am in regiunea fetei, mainilor, picioarelor imi creeaza o stare de discomfort f mare si ma sperie. Care ar putea fi o explicatia (am ajuns sa ma gandesc la tot felul de boli)? -
15 Feb 2005, 11:20E foarte posibil sa fie o lipsa de calciu, chiar daca analizele au iesit bine. In adolescenta eu faceam crize de spasmofilie chiar daca valorile calcemiei se inscriau in limite normale (cat despre nivelul magneziului, intotdeauna l-am avut cam ridicat). Depinde de organism, de nivelul de stres la care ai fost supusa in ultimul timp...
-
15 Feb 2005, 12:16Multa lume mi-a spus ca sunt stresata si aceasta ar putea fi cauza (cauza: plecarea logodnicului meu pt 6 luni in Germania, plecare care a avut loc acum 3 zile). Personal nu ma simt stresata din acest motiv deoarece am avut timp sa discut cu el si sa punem lucrurile in ordine. Cand am facut analizele am cerut sa-mi faca calciul, acum eu nu stiu daca odata cu analizele pt calciu se fac si cele pt magneziu sau calciu ionic. Trebuia cumva sa cer expres ca analizele sa le includa si pe acestea? Si daca da sub ce denumire sunt aceste analize?