bromocriptina

•  
    • 24 mesaje
    13 Feb 2005, 23:05
    0 0
    buna fetelor!
    pt infertilitate, dr. mi-a prescris un tratament pe termen lung cu bromocriptina (1-2 ani!!!). E normal asa ceva?

E cineva dintre voi care a mai facut un astfel de tratament?
  •  
    • 247 mesaje
    14 Feb 2005, 12:56
    0 0
    In urma analizelor hormonale ti-a iesit prolactina mare? numai asa se indica trat. cu Brocriptina...
    te pup
  •  
    • 417 mesaje
    14 Feb 2005, 14:22
    0 0
    Eu stiu de un tratament cu doxtinex. Doza e mult mai mica decat la bromocriptina si efectele secundare sunt suportabile. Totusi consulta un endocrinolog bun.

Daca modificarea de sa turceasca inseamna ce cred eu, adica marirea hipofizei (e o glanda ce sta pe seaua turceasca si produce diversi hormoni, printre care si prolactina) poti face si operatie si atunci ai scpat rapind de problema si nu trebuie sa faci tratament atat de lung. Si daca operatia decurge bine, dupa 6 luni esti "in productie".

Intereseaza-te de un endocrinolog bun si fa o tomografie de sa turceasca.

Multa sanatate.
  •  
    • 64 mesaje
    17 Mar 2005, 14:17
    0 0
    si eu iau bromocriptina. tu cum le suporti? mie imi dau dureri de cap, stare de oboseala si multe altele..
  •  
    • 6 mesaje
    17 Iun 2005, 13:35
    0 0
    Eu am luat bromocriptina vreo 3 ani de zile, incepand cu o pastila pe zi si am ajuns la 3 pe zi. Din pacate aveau efecte adverse asupra mea si am incetat tratamentul. Acum iau Dostinex.
  •  
    • 93 mesaje
    18 Iun 2005, 19:33
    0 0
    eu am organele mici ca o fetita de 13 ani (chiar dupa nastere)si tot am un copil sanatos.tu simti ce se intampla cu tine si sti dacda ai nevoie trat endocrinologic.hmmm orice trat endocrinologic are si revers.eu cu mintea de acuma nu as incerca nici un fel de trat endo.